Hopp til innhold

The Penthouse: War in Life

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Penthouse: War in Life
orig. 펜트하우스
Generell informasjon
SjangerMelodrama, Spenningsthriller, krimserie, hevn, romantisk drama, dramakomedie
Prod.landSør-Korea
Sesonger3
Episoder48
SpråkKoreansk
Foran kamera
Medvirkende
8 oppføringer
Lee Ji-ah
Eugene
Kim So-yeon
Um Ki-joon
Yun Jong-hun
Shin Eun-kyung
Bong Tae-gyu
Yoon Joo-hee
Bak kamera
ManusKim Soon-ok
Prod.selskapStudio S, Chorokbaem Media
Sending
Periode26. oktober 2020
TV-kanalSBS TV
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

The Penthouse: War in Life (hangul korenask: 펜트하우스; romanisert koreansk: Penteuhauseu) er en sørkoreansk TV-serie produsert og sendt av SBS i 2020.[1][2][3]

Handling[rediger | rediger kilde]

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

En rekke velstående familier bor i Hera Palace, og barna deres studerer ved Cheong-ah Arts School. Shim Su-ryeon er en elegant, velstående kvinne som har en tragisk fortid. Ektemannen hennes er Joo Dan-tae (spilt av Uhm Ki-joon) er en vellykket forretningsmann. Men Shim oppdager senere at han forsøker å skjule en hemmelighet for henne. Oh Yoon-hee kommer fra en langt mer fattig og ydmyk bakgrunn. Hun har hatt problemer med Cheon Seo-jin, en berømt sopran - hvis far er leder for Cheong-ah Arts School. Begge to blir etter hver involvert i et kjærlighetsforhold med Ha Yoon-cheol.

Alle foreldrene deres har veldig store ambisjoner og ønsker for barna deres, og vil gjøre hva som helst for dem. Livet deres begynner imidlertid å smuldre opp når en ung mystisk jente ved navn Min Seol-ah (spilt av Jo Soo-min) faller om og dør under en fest ved Hera Palace. Samtidig som innbyggerne i Hera Palace forsøker så godt de kan å dekke over det faktum at jenta døde på hjemstedet deres, kan de ikke unngå å mistenke hverandre for drapet.

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

Den andre sesongen fokuserer mer på Shim Su-ryeons hemmeligheter, og kjølvannet av hennes død. Samtidig ønsker alle barna fra Hera Palace å bli aller best, og vinne den gjeve første-premien ved Cheong-ah Arts Festival.

Etter å ha lykkes med å anklage Oh Yoon-hee for drap, bestemmer Cheon Seo-jin og Joo Dan-tae for å gifte seg. Men forlovelsesfesten deres blir avbrutt av Oh Yoon-hee og Ha Yoon-cheol, som nettopp har kommet tilbake fra USA. Etter hvert som flere hemmeligheter avsløres, blir forholdet mellom alle innbyggerne ved Hera Palace viklet enda mer sammen. I tillegg dukker det opp en annen mystisk skikkelse, som ønsker å konfrontere innbyggerne i området.

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

Den tredje sesongen fokuserer på innbyggerne i Hera Palace, etter prøvelsene de gikk gjennom i de forrige sesongene. Barna deres forbereder seg på å gjennomføre opptaksprøver i håp om å komme seg inn på høyere utdannelse.

Men Shim Su-Ryeon, som forfalsket hennes eget dødsfall i Sesong 1, tror hun endelig er fri og kan leve lykkelig. Men akkurat da dør Logan Lee (spilt av Park Eun-seok) rett foran øynene på henne.

Roller[rediger | rediger kilde]

Skuespiller Rolle
Lee Ji-ah Shim Su-ryeon
Kim So-yeon Cheon Seo-jin
Eugene Oh Yoon-hee
Um Ki-joon Joo Dan-tae
Park Eun-seok Gu Ho-dong/Logan Lee
Yoon Jong-hoon Ha Yoon-cheol

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]