Tempus (selskap)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Tempus as»)

Tempus AS er et norsk IT-selskap som leverer egenutviklet programvare, RFID-utstyr og terminaler for tidsregistrering, verktøykontroll og rapportgenerering. Tempus er i dag lokalisert på tre kontorer i Norge og Sverige, med hovedkontor i Oslo.

Historie[rediger | rediger kilde]

Tempus AS ble startet i 1986, og er et heleid norsk selskap. Tempus består i dag av i underkant av 30 rådgivere med spesialkompetanse og erfaring innenfor programmering og tilpassede løsninger for bedriftsmarkedet.[1]

Produkter[rediger | rediger kilde]

Tempus leverer tjenester til industri og produksjon, entreprenørskap og olje, gass og verft i både Norge og Sverige.

Tempus er en systemspesialist som gir din bedrift bedre oversikt over tid, prosesser, oppgaver og personal i digitale løsninger på app, i Windows- eller i et web-basert administrasjonssystem.

Programvaren til Tempus er i hovedsak bygget rundt Microsoft SQL Server, og er laget for å håndtere registreringer av tidspunkter og passering av geografiske punkter. Slike målinger blir så bli sendt videre til CRM og ERP-programmer, eller programmer for lønnsavregning og fakturering.

I andre tilfeller blir registreringene notert av en trådløs håndterminal og deretter videresendt til servere, enten via 3G, GPRS eller GSM.

I kombinasjon med RFID-brikker og/eller strekkoder og magnetstripekort kan programvaren også registrere uttak fra vare- og verktøylagre.

Ledig kapasitet i RFID-brikker eller magnetstriper på bygg- og anleggsbransjens ID-kort, det såkalte Byggekortet, blir benyttet i løsninger for tidsregistreringer og adgangskontroll.

Sertifiseringer[rediger | rediger kilde]

Tempus er sertifisert som programvarehus av Microsoft i deres Gold Certified Partner ISV/Software Solutions-program og har AAA i kredittvurderingen fra Dun & Bradstreet.

Tempus er mangeårig medlemsbedrift i Lean Construction – NO, en tankesmie for prosjektbasert produksjon hos Fafo.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Om oss - Tempus AS». Tempus AS. Arkivert fra originalen 5. april 2018. Besøkt 5. april 2018. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]