Sportmedia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Sportmedia AS er et norsk forlag og mediehus. Selskapet ble etablert i 1987, og har per 2010 27 sentral ansatte ved hovedkontoret i Askim og ved Ullevaal Stadion i Oslo. Mediebedriften satser innen idrett og aktiv fritid og budsjetterte i 2010 med 50 millioner i omsetning.

Sportmedia samarbeider med en rekke idrettsforbund, og står for utgivelsene av forbundenes offisielle tidsskrifter. Blant disse er er Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, Norges Fotballforbund, Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Håndballforbund, Norges Friidrettsforbund, Norges Orienteringsforbund, Norges Triathlonforbund og Norges Bilsportforbund, samt Birkebeinerselskapene.

I løpet av 2009 hadde mediebedriften rundt 100 faste trykte utgivelser, med motorsportbladet Racing som det hyppigste med 24 utgivelser, og Norsk Golf med det det høyeste opplaget på 75000. Selskapet har også enkeltstående utgivelser, og tilbud innen elektroniske medieplattformer med utarbeidelse og drift av nettsider.

Faste utgivelser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]