Snorre Wikstrøm

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Snorre Wikstrøm
Født15. mars 1972 (47 år)
Hamar
Utdannet ved Universitetet i Oslo
Beskjeftigelse Politiker
Parti Arbeiderpartiet
Nasjonalitet Norge

Snorre Wikstrøm (født 15. mars 1972Hamar) er en norsk politiker (Ap). Han var statssekretær ved Statsministerens kontor i deler av Jens Stoltenbergs andre regjeringsperiode. Han har tidligere vært utredningssekretær, strategirådgiver og leder av politisk avdeling ved Arbeiderpartiets hovedkontor på Youngstorget i Oslo. Han var valgkampsjef i Arbeiderpartiet i 2009 og 2015.[trenger referanse]

Snorre Wikstrøm har vært sentralstyremedlem i Arbeidernes ungdomsfylking og leder i AUF i Hedmark. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI.[trenger referanse]

I 2014-2016 var Snorre Wikstrøm engasjert av Gyldendal Norsk Forlag for å bistå Jens Stoltenberg i arbeidet med selvbiografien Min historie. Fra 2016 jobbet Snorre Wikstrøm som nestleder i Arbeiderpartiets stortingsgruppes sekretariat, og som politisk rådgiver for Hadia Tajik, og fra 2018 er han sekretariatsleder for Arbeiderpartiet i Stortinget[1].

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «(+) Hamarsing skal bidra til å dempe konfliktnivået i Ap». www.ostlendingen.no (norsk). 29. januar 2018. Besøkt 4. oktober 2018. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

politikerstubbDenne biografien om en politiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.