Emne på «Brukerdiskusjon:Telaneo»

Vedrørande artikkelen om suggestopedi

3
Sammendrag av Telaneo

Bruk kilder!

Einar Amund (diskusjonbidrag)

Hei!

Eg har 15 studiepoeng frå høgskule i denne metoden, fleire års undervisningserfaring og følgjer no eit opplæringsløp med Anna Cramér for å bli kurshaldar i metoden. Ho er den i Norden med lengst kursing frå Lozanov, opphavsmannen til suggestopedi. Ho er og den i Norden med lengst erfaring i metoden. Eg er derfor blant dei i Norge med best kunnskap om kva suggestopedi er. Eg har med tid og stunder ynskjer om å utvida denne artikkelen til å bli meir omfattande, eg veit at det er mange som leitar etter informasjon om denne pedagogiske metoden. Då vil eg og endra det som står om at den er pseudovitskapleg, det er ut frå det eg veit feilaktig. Eg gjorde nokre endringar men ser at du har tilbakestilt dei. Me kan gjerne samarbeida om denne artikkelen. Dersom du meiner at den er pseudovitskapleg vil eg gjerne ha meir informasjon om kjeldene dineet.

Einar Amund Kartveit

Norsklærar ved Nygård skole

Telaneo (diskusjonbidrag)

Som Dyveldi nevner under, er referanser det viktige her. Du kan ikke legge til ny informasjon som mer eller mindre fullstendig motstrider det som står skrevet fra før av og referansene som står bak det. Finn kilder og bruk dem til å skrive artikkel. Det at du kan mye om dette er irrelevant, utenom at du forhåpentligvis vet bedre enn resten av oss hva som kan brukes som kilder.

Dyveldi (diskusjonbidrag)

Foreslår at Einar Amund skriver på diskusjonssiden til suggestopedi, diskusjon:suggestopedi. Der kan du for eksempel vise frem hvilken høgskole som ga kurset på 15 sp hva det heter. Kurs fra høgkoler har en tendens til å ha egne sider med pensumlister og en slik pensumliste vil kunne brukes som referanser for å tilføre artikkelen stoff. Hvis du pinger meg dvs skriver Bruker:Dyveldi i klammeparanteser [[]] på diskusjonssiden så skal jeg forsøke å følge etter og se på dette. Jeg vil ikke ha noen mening før jeg har sett på referansene som kan finnes her.