Posle tebja

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Posle tebja
orig. После тебя
Generell informasjon
GenreDramafilm
Utgivelsesår2017
NasjonalitetRussland
SpråkRussisk
Bak kamera
RegiAnna Matison Rediger dette på Wikidata
ManusAnna Matison Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Sergej Bezrukov, Aleksej Kublitskij, Anna Matison
Foran kamera
MedvirkendeSergej Bezrukov, Anastasija Bezrukova, Aljona Babenko, Karina Andolenko, Vladimir Mensjov, Marija Smolnikova, Tamara Akulova Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Distributør(er)Central Partnership
Premiere(r)2017
Eksterne lenker

Posle tebja (originaltittel: После тебя) er en russisk film fra 2017, regissert av Anna Matison.[1][2]

Handling[rediger | rediger kilde]

Den berømte ballett-danseren Aleksej Temnikov (spilt av Sergej Bezrukov) har viet hele livet til scenen, og har opptrådt på forskjellige scener over hele verden. Pressen omtalte ham som et «danse-geni» og sammenlignet ham med Mikhail Barysjnikov. Men på 1990-tallet fikk Temnikov en alvorlig skade i ryggmargen, og han ikke kunne danse mer. Aleksej vender tilbake til hjembyen i en forstad med en befolkning på cirka 70 000 mennesker. Han åpner sin egen danse-skole, og en apotek-virksomhet.

I løpet av de neste 20 år forandres ikke Aleksejs liv. Han bor fremdeles i hjembyen, hvor han underviser i dans. Han har en kjæreste som heter Marina (spilt av Karina Andolenko) som er gravid. Aleksej oppdager også at han har en tolv år gammel datter ved navn Chiara, som ønsker at Aleksej skal lære henne å danse. Men Aleksej viser ikke noe initiativ i verken ekteskapet, eller det å være en aktiv pappa.

Etter å ha undervist dansere, låser Aleksej seg inne på kontoret sitt - hvor han jevnlig spør seg selv: Hva blir igjen fra meg, etter at jeg er borte? Senere oppdager Aleksej at han snart ikke en gang vil være i stand til å gå, noe som for Aleksej er det samme som døden. Han ønsker derfor å gjøre et comeback, og begynne med ballett igjen.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

  • Sergey Bezrukov som Aleksej Germanovitj Temnikov
  • Anastasija Bezrukova som Kjara
  • Aljona Babenko som Artemjeva
  • Karina Andolenko som Marina Kuznetsova
  • Vladimir Mensjov som German Temnikov

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]