Hopp til innhold

Oslo Bedriftsidrettskrets

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oslo Bedriftsidrettskrets (OBIK) har pr. 2009 ca. 750 medlemslag. Det er både store og små bedrifter som er medlemmer. Det er også mulig å slå sammen småbedrifter for å få nok personer til å delta i lagidretter.

Oslo Bedriftsidrettskrets er en «non profitt» organisasjon som tilbyr 19 idretter / aktiviteter. De har registrert 201.621 ansatte som får tilbud om aktivitet. De har en administrasjon på 5 personer og mange tillitsvalgte som gjør det mulig for bedrifter å delta. 73 678 personer er aktive iht. NIFs offisielle idrettsregistrering, 27 354 damer og 46 324 herrer.[trenger referanse]

Bedriftene har bedriftsidrettslag med styrer og gruppestyrer og har ofte intranett og internpost som bekjentgjør OBIKs aktiviteter. Flere små bedrifter kan starte felles lag og delta i våre aktiviteter.

Oslo Bedriftsidrettskrets arrangerer Skikarusellen i Sørkedalen i januar og februar.

Oslo Bedriftsidrettskrets utgir meldingsbladet (Bedriftsidrett i Oslo) som går ut i et opplag på 4500 6 ganger i året. Bladet sendes til alle medlemsbedriftene i Oslo Bedriftsidrettskrets, samt til alle kontaktpersonene for de respektive idrettene.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]