Nick and Norah’s Infinite Playlist

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Nick and Norah's Infinite Playlist
Generell informasjon
SjangerRomantikk
Komedie
Drama
Utgivelsesår2008
Prod.landUSA
Lengde90 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiPeter Sollett
ProdusentKerry Kohansky
Andrew Miano
Chris Weitz
Paul Weitz
ManusforfatterLorene Scafaria
Basert påNick & Norah's Infinite Playlist 
av Rachel Cohn
David Levithan
MusikkMark Mothersbaugh
SjeffotografTom Richmond
Foran kamera
MedvirkendeMichael Cera
Kat Dennings
Jay Baruchel
Ari Graynor
Alexis Dziena
Annen informasjon
Filmformat1,85:1
Prod.selskapColumbia Pictures
Screen Gems
Mandate Pictures
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Nick and Norah's Infinite Playlist er en amerikansk romantisk dramakomedie fra 2008. Filmen er regissert av Peter Sollett, og har Michael Cera og Kat Dennings i tittelrollene som Nick og Norah. Filmen er basert på romanen med samme navn av Rachel Cohn og David Levithan.

Handlingen foregår over én natt i New Yorks gater. Nick (Michael Cera) er en laidback high school-student som nettopp kommer ut av et stygt samlivsbrudd og som spiller i et band som satser seriøst, men ikke er så veldig gode. I tillegg føler han seg litt utenfor, siden han er den eneste i bandet som ikke er homofil. En kveld møter han den vakre college-studenten Norah (Kat Dennings), ei populær jente som spør ham om å spille kjæresten hennes i fem minutter for å gjøre eks-kjæresten sjalu. Imidlertid har de ingenting til felles og liker ikke hverandre noe større, og de er glade til for å skille lag litt senere på kvelden.

Men tilfeldigheter vil ha det til at de møter hverandre igjen, da Norahs fulle venn Caroline forsvinner sporløst etter å ha sittet på sammen med bandkollegaene til Nick i bilen deres. Nick og Norah oppdager at de likevel har noe til felles: sin største lidenskap, musikken. Gjennom den skaper de et bånd de ikke ante fantes, mens de prøver å finne Caroline og samtidig oppsøke den hemmelige konserten til deres felles favorittband, som de har hørt skal finne sted i byen.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]