Moduldiskusjon:Wd-norsk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva gjør vi når etikett mangler på bokmål?[rediger kilde]

Captain Marvel (film) la jeg merke til at bare 2 av 5 manusforfattere var listet opp. Dette fordi de resterende 3 mangler etikett på bokmål på Wikidata. Dette er jo ikke helt bra. Andre alternativer kan være:

  1. bytte ut getLabelByLang med getLabel eller getLabelWithLang, så vi får etiketter på andre språk hvis det mangler verdier på bokmål. For akkurat personer vil jeg tro det er ganske uproblematisk, men for andre typer entiteter ønsker vi kanskje ikke å blande inn tekst fra andre språk? Eller er det tross alt bedre enn å ikke vise noe?
  2. vise Q-verdier med lenke til Wikidata? Veldig praktisk for oss som redigerer, men vil selvfølgelig se litt merkelig ut for vanlige besøkende.

Jeg har en følelse av at det har vært diskusjoner om dette knytta til bestemte infobokser tidligere, hjelp meg gjerne med å huske. – Danmichaelo (δ) 13. apr. 2020 kl. 20:13 (CEST)[svar]

separator[rediger kilde]

I artikkelen Among Us fører separatoren <br> i parameteren sjanger til at referansen kommer på neste linje, foran neste verdi. Ved å sette separatoren etter referansen ("%p[%r][%s]") løses dette problemet, men det skaper kanskje problemer andre steder? Og det strider med den utførlige (og uforståelige) dokumentasjonen. - 4ing (diskusjon) 9. mai 2022 kl. 15:23 (CEST)[svar]

Fikset i Mal:Infoboks videospill Tholme (diskusjon) 9. mai 2022 kl. 15:59 (CEST)[svar]