Maldiskusjon:Utdypende artikkel

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hentet fra Maldiskusjon:Hovedartikkel

Denne malen bør diskuteres ferdig på Wikipedia-diskusjon:Maler#Ny mal:Hovedartikkel før den implementeres. --–Duffman 2. mar 2006 kl.12:08 (UTC)

Burde ikke denne malen flyttes til noe annet, f.eks. "kathovedartikkel", slik at "hovedartikkel" kan brukes i artikler, akkurat som navnet indikerer. Tskoge 10. nov 2006 kl. 01:47 (CET)

Ikke vis hvis målartikkel ikke eksisterer[rediger kilde]

Hentet fra Maldiskusjon:Hovedartikkel

Jeg foreslår at vi gjør noen endringer i malen, slik at hvis målartikkelen (artikkelnavnet i første parameter) ikke eksisterer, så vises ingenting. På denne måten unngår vi at det i artikler står: Utdypende artikkel: Rød lenke. Hvis målartikkelen derimot blir opprettet, vil den automatisk vises. Er dette en god idé? --Eivind (d) 6. jan 2009 kl. 09:22 (CET)

Jeg tror jeg skjønner hvordan du tenker, men jeg er ikke enig. Wikipedias konsept er å hele tiden synliggjøre hvilke artikler vi mangler. En annen sak er at vi fortløpende (og særlig nå vi oversetter), bør vurdere hvilke artikler vi trenger så sterkt at vi skal synliggjøre det ved røde lenker. Mvh MHaugen 6. jan 2009 kl. 13:06 (CET)

Endre navn til Mal:Utdypende og endre til dansk layout[rediger kilde]

Denne mal brukes langt fra i alle tilfeller der det lenkes til utdypende artikkel, men for at no.wp skal bli mer helhetlig (lik måte å føre peker opp i alle artikler) hadde det jo vært bra om denne mal altid ble benyttet. Har to forslag: Endre titlen til mal:Utdypende, da blir det lettere (les:raskere) å skrive. Endre layout til dansk modell. Se eksempel. Mvh Prillen 5. feb 2009 kl. 13:26 (CET)

Det kunne gjerne blitt lagt til litt informasjon om hvilke tilfeller den skal brukes og ikke. "Utdypende artikkel" skal f. eks brukes når det er et kort sammendrag om artikkelen i en annen artikkel, og ikke når avsnittet det brukes i omhandler noe annet. TorDuck (diskusjon) 26. jan. 2014 kl. 17:40 (CET)[svar]