Maldiskusjon:Linfo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

UNDP[rediger kilde]

Dataene fra UNDP har denne copyrighten, som jeg absolutt ikke liker:

   UNDP grants permission to the User to visit the Site and 
   download and copy the information, documents and materials 
   (collectively, "Materials") from the Site for User's personal, 
   non-commercial use, without any right to resell, redistribute, 
   compile or create derivative works therefrom

Kagee 26. mar 2008 kl. 17:58 (CET)

Ja... hva skal vi gjøre da? Vi kan jo regne de ut på bakgrunn av tall fra CIAWFB da.. :) --Stigmj 27. mar 2008 kl. 00:16 (CET)
Det var en liten diskusjon om det på #wikipedia-no i går. Jeg tror vi konkluderte med at "fakta kan ikke ha copyright", og siden de samme dataene / kildene / websidene brukes på både norske og engelske (sikkert flere) artikler, at det var dømt "OK". Vil ikke en utregning med tall fra CIAWFB bli "orginal forskning" ? — Kagee 27. mar 2008 kl. 08:53 (CET)
Tja, jeg ser at det er litt diskusjon angående en eventuell utregning, men dersom «man» mener at tallene fra UNDP bør være OK, så er det jo ikke noe værre enn det.. :) --Stigmj 27. mar 2008 kl. 09:16 (CET)

Kommentarer[rediger kilde]

1.Switch-cases med flere like valg kan slås sammen (kilder, data-datoer)
{{#switch:{{{1}}}
| China
| India
...
| Cocos (Keeling) Islands
| Pitcairn Islands = [https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2119rank.html CIA World Fact-book]
| 0
}}
Mmm.. jeg genererte de malene automatisk så jeg tenkte ikke noe mer på det. Men takk for påminnelsen. :) --Stigmj 27. mar 2008 kl. 09:18 (CET)

Bør kildeargumentet være obligatorisk med mulighet for å fjerne det, der man f.eks ønsker å bruke tallene i kalkulasjon, som i Ryfylke? Det vil si at k=1 fjerner' kilde-referansen, ikke setter den inn — Kagee 28. mar 2008 kl. 13:45 (CET)

Mja.. litt usikker på den.. da er man avhengig av at det «alltid» legges inn en {{reflist}} (eller bare references-tag'en) for at det ikke skal bli rart.. Foreløpig synes jeg det kan være uten kilde som default, men vi kan jo ha det i bakhodet. :) --Stigmj 28. mar 2008 kl. 13:50 (CET)
Vi kan informere om dette, og oppfordre (sterkt) om at reflist/rererences legges inn der mulig. — Kagee 28. mar 2008 kl. 14:00 (CET)
k=1-parameteren funker ikke noe særlig da det er et problem å inkludere en mal innenfor en ref-tag. Vi må finne en annen løsning. --Stigmj 29. mar 2008 kl. 00:15 (CET)
Sorry, tok ikke den: "inkludere en mal innenfor en ref-tag" ? — Kagee 29. mar 2008 kl. 00:16 (CET)
Ta opp Spesial:ExpandTemplates og dytt inn følgende tekst: {{Linfo|Norge|befolkning|f=1}}<ref>{{Linfo|Norge|befkilde}}</ref> så ser du hva som skjer. Den første blir parset og gir tallet, men det som står innenfor <ref>-tag'ene blir ikke parset.. --Stigmj 29. mar 2008 kl. 00:45 (CET)
Ja, jeg ser - og jeg må inrømme at jeg ble forundret selv. Men (iallefall hos meg) fungerer jo faktisk kildelinken [1]. Hvis du prøver ut {{kilde www}} i Spesial:ExpandTemplates, oppfører den seg på samme måte. Jamfør Bruker:Kagee/tmp. K-parameteren spytter jo ut <ref>-taggen rett etter tallet, og skulle ikke behøve noen omkringliggende <ref>-tag. Er det noe problem om en <ref> skulle havne inne i en annen <ref>?— Kagee 29. mar 2008 kl. 09:02 (CET)
Problemet blir at {{Linfo/bef/kilde|{{Linfo/cia-n2e|{{{1}}}}}}} blir stående igjen imellom ref-taggene og da blir oppslaget helt feil, for det finnes jo ikke noen parameter nr. 1 lenger. Dette vil nok kunne fungere i de tilfellene hvor vi bruker {{PAGENAME}} som parameter, men kun der. Dvs. løsningen er ikke fullgod og må regnes som «ubrukelig». Jeg jobber med å finne noen løsninger som jeg tester ut i {{Infoboks land/ny}} og testtilfellene på Mal:Infoboks land/testcases. --Stigmj 29. mar 2008 kl. 10:01 (CET)

Republikken Kina (Taiwan): "Uttrykksfeil: Uventet nummer innb./km²"[rediger kilde]

Jeg forstår ikke hvordan disse malene fungerer, men noen som kan det må fikse dem slik at Republikken Kina (Taiwan) ikke lenger har "Bef.tetthet Uttrykksfeil: Uventet nummer innb./km²" i infoboksen. Hilsen Kjetil_r 21. jan. 2019 kl. 23:42 (CET)[svar]