Maldiskusjon:Huset Glücksburg (Norge)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En vanskelig mal[rediger kilde]

Denne malen er ikke helt uproblematisk, slik den står nå. En ting er titlene som gis kongebarna: Verken Harald eller Haakon var kronprinser da de ble født. Kunne man ikke klare seg uten titlene på barna, slik man gjør med de faderlige opphav? En annen sak er boksens orientering. Den er opprett og lang og flyter ikke alltid godt i forhold til artikkelteksten og andre elementer i artiklene (eksempel: Astrid, fru Ferner). Går det an å gjøre noe med det? Kunne malen gjøres om til en horisontalt orientert boks som kan plasseres nederst i artiklene? Vennlig hilsen, Ordensherre 4. okt 2011 kl. 19:50 (CEST)

Jeg synes også at denne er problematisk; dels fordi den er litt overveldende i sin utforming, og dels fordi innholdet i den i realiteten dekkes av Mal:Kongefamilien. Jeg kunne ønske meg at disse to malene ble slått sammen, og at vi utvikler en ny og bredere mal som i tillegg til personnavnene også inneholdt lenker til bl.a. Norges konge, Arvefølgen til den norske tronen, Liste over Norges monarker, kongeboligene og evt andre artikler fra Kategori:Det norske monarkiet. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 14. aug 2012 kl. 11:39 (CEST)
Da har jeg omarbeidet Mal:Kongefamilien til Mal:Norges konge, som dekker både biografi og statsskikk og noe historie. Jeg har erstattet alle forekomster av begge malene med den nye. --M O Haugen (diskusjon) 18. aug 2012 kl. 21:47 (CEST)
En klar forbedring! Jeg har satt til de to ordenene og erstattet medaljerådet med Kongens fortjenstmedalje. Burde det finnes plass til Hans Majestet Kongens Garde og Oscarshall, Stiftsgården og Ledaal i malen?
Et ankepunkt jeg fortsatt har, er malens orientering, opprett i høyre marg. Det kan gjøre det vanskelig å illustrere artiklene med bilder. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 19. aug 2012 kl. 11:57 (CEST)
Jo, jeg tror alle de fire du foreslår kan legges til. Jeg ser at standardplasseringen Oppe til høyre er vanskelig i artikler med en lang infoboks og god tilgang til bilder, men jeg mener at den plasseringen er riktig for slike Navigasjonsbokser som skal gi leseren et raskt overblikk over et emnes struktur og ulike bestanddeler. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 19. aug 2012 kl. 20:19 (CEST)