Maldiskusjon:Fk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Datamaskinen jeg sitter på klarer ikke å få endret lenken til FK Fyllingsdalen. Sannsynligvis på grunn av at siden er for stor. Kan noen endre lenken for meg. På forhånd takk! Reinhard Heydt 1. feb 2012 kl. 10:20 (CET)

Done. Hadde samme problem, men kom etter et par gangers bruk av F5. Maldokumentasjon må sannsynligvis oppdateres for å se endringer. Goldenpath 1. feb 2012 kl. 11:38 (CET)
Takker! Reinhard Heydt 1. feb 2012 kl. 12:45 (CET)
Jeg hadde ikke trodd dette skulle skje så fort da jeg opprettet malen. Det er vel på tide å dele den opp over undersider omtrent som i den engelske ekvivalenten. Det vil si at {{fk|Molde}} kaller opp {{fk/Molde}}, kanskje med et parameter, som kanskje igjen kaller opp en mal med parametrene Molde Fotballklubb og Molde. Eller noe sånt. Jeg skal se på saken. – Pladask (d/b) 1. februar 2012 kl. 14.36 (CEST)
Det var dette jeg fryktet, Pladask;) (Jmfr. Maldiskusjon:F#Klubber?) Slet akkurat veldig med å redigere Arendalsklubbene og nå lurer jeg på hvordan jeg skal finne ut hvilke sider som har brukt {{fk|Arendal}}, slik at jeg kan rette det opp!? Tror du tenker som på en:Template:Fb team Molde. Der kunne jeg bare ha sjekket denne. Mvh. lil2mas 9. feb 2012 kl. 14:05 (CET)
Sånn, da har jeg laget meg en bot og gjort en ålreit fiks (tror jeg). Det kan sikkert gjøres mer avansert seinere, men jeg tror dette skal funke greit nå. Hvis det trengs justeringer, gi meg et vink, og så kan jeg sette Bruker:PladaskBot på jobben. Se Kategori:Fk-maler. – Pladask (d/b) 16. april 2012 kl. 18.40 (CEST)
Tror det er noe galt med denne malen som gjør at malen Mal:MapDot heller ikke fungerer som den skal, noe som igjen gjør at Tippeligaen 2012 sitt kart heller ikke fungerer som det skal. Er dette noe som kan fikses? LOLfan18 (diskusjon) 16. apr 2012 kl. 22:52 (CEST)
Hei, takk for tipset! Feilen lå i Mal:MapDot, det er fikset nå. :-) – Pladask (d/b) 17. april 2012 kl. 00.22 (CEST)

kopiere til Engelsk?[rediger kilde]

Heisann

Jeg lurte på om det var en enkel måte å omgjøre fra Mal:fk til wikilenker? Jeg tenkte å kopiere listen av kamper i f.eks. Norgesmesterskapet i fotball for herrer 1977 over til en:wp, men vi har ikke den malen der så da blir det litt vanskelig. Jeg har prøvd med "{{subst:fk" men det funket ikke sånn jeg hadde tenkt. Mentoz86 (diskusjon) 20. sep 2012 kl. 14:00 (CEST)

Å endre alle Mal:Fk/lag/****, samt litt om lokalfotball i Trondheim[rediger kilde]

Har sittet et par dager å lagt inn Fk-maler til mange lag i Trøndelag. Nå kom jeg på morgenkvisten til Os/Nansen som er samarbeid mellom Os Idrettslag og Idrettslaget Nansen i Østerdalen. Prøver når det er slike samarbeidsklubber å legge inn mal på begge lagene, men jeg ser at Mal:Fk/lag/Os er tillagt Os Turn Fotball i Hordaland. Det jeg lurer på, er det noen måte å endre/flytte dagens Mal:Fk/lag/Os til Mal:Fk/lag/Os Turn, for så å bruke Mal:Fk/lag/Os på Os Idrettslag ? (Håper dette ble forståelig)

Et spørsmål som ikke er om Wikipedia, men slenger det med på slutten. I Trondheim finnes fotballklubben Trygg/Lade, som i 2015 skal spille i 4. divisjon. I tabellene på fotball.no fra tidligere år eksisterer en fotballklubb som heter Lade FK. Så vidt jeg har funnet ut, tror jeg at Trygg/Lade er en samarbeidsklubb eller sammenslåing av denne tidligere klubben Lade FK og Tryggkameratene som forøvrig er linket til Mal:Fk/lag/Trygg/Lade. Er det noen som har peiling på fotball i Trondheim som kan bekrefte denne mistanken, og kan man da linke Lade FK til Mal:Fk/lag/Trygg/Lade? --Ormstunge (diskusjon) 24. jan. 2015 kl. 06:38 (CET)[svar]