Maldiskusjon:F

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Klubber?[rediger kilde]

Dette er en glimrende mal. Hva tror brukerne om å utvide den til å også gjelde klubber? {{f|Andeby}} kan gi [[Andeby Fotballklubb|Andeby]]. Det kan av og til være litt ork å huske alle klubbartikkelnavn, særlig for utenlandske klubber. – Pladask (d/b) 28. november 2011 kl. 23.54 (CEST)

Hadde nok vært enklere å gjort det i en egen mal i stedet for å legge det til i denne, hva med f-klubb? Profoss (diskusjon) 29. nov 2011 kl. 00:01 (CET)
Hm, sant nok. Jeg oppretter Mal:fk. – Pladask (d/b) 29. november 2011 kl. 00.09 (CEST)
Har vurdert dette en stund, men det har vært et altfor stort prosjekt å starte på, da jeg ville få dette til å passe sammen med de "nye" tabellene som finnes nedover i seriesystemet! Jeg har tenkt på å tilpasse våre tabeller, med malsystemet på en:WP (en:Template:Fb cl header, osv.)... Der har vi brukt maler for hver enkelt klubb (se f.eks. en:Category:Fb team templates Norway). Slik kan man bruke forskjellige parametre for klubben (navn, forkortelse, etc.), samt at Spesial:Lenker hit vil gi deg hvilke tabeller klubben finnes i. Flere maler vil nok også fremskynde innlastningstiden, da Mal:Fk som du lager, kommer til å bli gigantisk med tusenvis av klubber! Så hvis du har iveren, sett igang! Se en:Template:2011 Norwegian Premier League som eksempel;) Mvh. lil2mas 29. nov 2011 kl. 00:50 (CET)
Hm. Jeg innrømmer at jeg ikke helt skjønte formålet med et så innfløkt system ved første øyekast (og det var et ganske kjapt øyekast), men innlastingstid (eller egentlig lagringstid, vil jeg tro?) kan kanskje bli et problem med Mal:fk. Uansett tenkte jeg i første omgang bare å lage en liten lenkehjelp for norske toppklubber. Jeg fullfører den med Adeccoligaen for nå – hvis den skulle bli tatt i utstrakt bruk vil det sikkert ikke være noen sak å bot-replace det over til et mer avansert system som det på engelsk. Jeg tror altså ikke det fører til merarbeid i framtida, men meld fra om motforestillinger. Takk for hintet, jeg blir gjerne med på å myldre om og jobbe med det om det blir aktuelt. :-) – Pladask (d/b) 29. november 2011 kl. 01.15 (CEST)
Stryk det første, nå skjønner jeg det. ;-) – Pladask (d/b) 29. november 2011 kl. 01.22 (CEST)