Mal:Peker

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Dette er en pekerside og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den, så den peker direkte til riktig artikkel. Se alle artikler som begynner med Peker.
Maldokumentasjon

Bruk[rediger kilde]

Malen skal alltid legges nederst på pekersiden, men over kategorier og interwikilenker. I mange tilfeller holder det å legge inn malen uten parametre, slik: {{Peker}}

Hvis sidenavnet slutter på «(andre betydninger)»…[rediger kilde]

For sider som slutter på «(andre betydninger)», må du legge du til sidetittelen uten «(andre betydninger)» som første parameter, for eksempel slik:

{{Peker|Bergen}}

Dette er for at «Se alle sider som begynner med …» skal virke som forventet.

Hvis malen ikke funker som den skal…[rediger kilde]

Hvis malen oppfører seg rart, som for eksempel det som skjedde med *** på Engelsk Wikipedia, må du legge til en parameter:

|sidetittel = sidetittel

For eksempel ville malen blitt brukt slik på siden om ***:

{{Peker |sidetittel = ***}}.

Hvis pekersiden omfatter flere varianter av et oppslagsord…[rediger kilde]

I noen tilfeller kan man ha en felles pekerside for ulike skrivemåter av det samme begrepet eller ordet. Bru (andre betydninger) omdirigerer f.eks. til Bro (andre betydninger), som er en felles pekerside for de to skrivemåtene. For at «Se alle sider som begynner med …» skal virke som forventet, kan man oppgi begge skrivemåtene som to ulike parametre, slik:

{{Peker|Bro|Bru}}

TemplateData[rediger kilde]

Dette er TemplateData-dokumentasjonen for malen, som brukes av VisualEditor og andre verktøy.

Peker

Plasseres nederst på pekersider.

Malparametre[Rediger maldata]

ParameterBeskrivelseTypeStatus
11

Skrivemåte som skal inkluderes i «Se alle sider som begynner med …». Dette brukes når en har en felles pekerside for ulike skrivemåter av det samme begrepet. F.eks. omdirigeres [[Bru (andre betydninger)]] til [[Bro (andre betydninger)]]. De to formene «Bru» og «Bro» bør da inkluderes som parametre.

Strengvalgfri
22

Flere skrivemåter, se parameter 1.

Strengvalgfri