Mal:Norsk filmografi

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Maldokumentasjon

Formål[rediger kilde]

Denne malen legger automatisk inn lenke til Norsk filmografi fra Nasjonalbiblioteket ved å hente informasjonen fra Wikidata. Den kan brukes i infobokser ved å legge til paremeteret kort, eller under eksterne lenker uten å legge til noe.

Bruk[rediger kilde]

* {{Norsk filmografi}}

Eksempler[rediger kilde]

Hvordan legge inn Norsk filmografi-id på Wikidata[rediger kilde]

For å legge inn Norsk filmografi-id-en til en film på Wikidata er det bare å gå til subjektets dataelement (trykk på «Wikidata-element» under «Verktøy» i menyen til venstre på Wikipedia). Under overskriften «Utsagn» trykker man på [legg til] helt nederst på siden, og skriver så «Norsk filmografi» i boksen som kommer opp. Trykk på teksten som kommer opp (det står «Norsk filmografi-id»), og skriv så inn nummeret i boksen som kommer opp. Norsk filmografi-IDen finner du ved å søke opp filmens side hos Norsk filmografi og kopiere tallene som står i adressefeltet i nettleseren din. For filmen Trolljegeren er Norsk filmografi-id-en 766354.

Steg-for-steg-gaid for hvordan man legger inn IMDb-id på Wikidata. Stegene er de samme for Norsk filmografi, bare at man skriver «Norsk filmografi» i stedet for «IMDb».