MF Grimm

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
MF Grimm
FødtPercy Carey
11. juni 1970Rediger på Wikidata (53 år)
New York
BeskjeftigelseSkuespiller, rapper, sanger Rediger på Wikidata
NasjonalitetUSA
Medlem avMonsta Island Czars
Musikalsk karriere
PseudonymMF Grimm
SjangerHiphop
InstrumentVokal
Aktive år1993–
PlateselskapDay By Day Entertainment, Vendetta Vinyl, Fondle Em Records
Nettstedhttp://daybydayent.biz
IMDbIMDb

MF Grimm (Percy Carter) (født 11. juni 1970), også kjent under artistnavnet MF Grimm, Grimm Reaper, GM Grimm og opprinnelig Build and Destroy, er en amerikansk rapper og forfatter fra New York City. Han vokste opp i en vanskelig økonomisk situasjon i Harlem. Grimm begynte å rappe i ung alder og ble en del av hip hop-scenen i New York på 1980-tallet. Han ble raskt kjent for sin tøffe og direkte lyrikk, som ofte handlet om å overvinne hindringer og utfordringer.

Grimm har også hatt en turbulent personlig historie, med en rekke konflikter med loven og en lengre fengselsstraff. Selv om han ikke har hatt den samme kommersielle suksessen som mange andre rappere, har han en lojal og dedikert fanbase som setter pris på hans integritet og ærlige lyrikk.

I tillegg til sin karriere som rapper, har Grimm også jobbet som forfatter og skuespiller. Han har skrevet flere bøker, inkludert en selvbiografi kalt "My Life, My Words". Han har også dukket opp i en rekke filmer og TV-serier, inkludert "The Electric Company" og "Law & Order: Special Victims Unit".

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]