Liste over spillere med norgesmesterskap for Odds Ballklubb

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Odds Ballklubb vant sitt første norgesmesterskap i fotball i 1903 og sitt 12. og hittil siste i 2000. I løpet av perioden har 69 spillere blitt norgesmestere for Odd.

Navn Antall Årstall
Pedersen, IngolfIngolf Pedersen 5 1913, 1915, 1919, 1922, 1924
Gundersen, EinarEinar Gundersen 5 1915, 1919, 1922, 1924, 1926
Goberg, ThaulowThaulow Goberg 5 1919, 1922, 1924, 1926, 1931
Hol, GuttormGuttorm Hol 4 1903, 1904, 1905, 1906
Gundersen, ØyvindØyvind Gundersen 4 1903, 1904, 1905, 1906
Pettersen, BertholdBerthold Pettersen 4 1903, 1904, 1905, 1906
Gasmann, DanielDaniel Gasmann 4 1903, 1904, 1905, 1906
Henriksen, PederPeder Henriksen 4 1913, 1915, 1919, 1922
Nilsen, TidemandTidemand Nilsen 4 1919, 1922, 1924, 1926
Haakonsen, HaakonHaakon Haakonsen 4 1919, 1922, 1924, 1926
Johnsen, AndrewAndrew Johnsen 3 1903, 1904, 1905
Jensen, ErlingErling Jensen 3 1903, 1904, 1905
Hol, PeterPeter Hol 3 1903, 1904, 1905
Halvorsen, BernhartBernhart Halvorsen 3 1904, 1905, 1906
Nilsen, FrithjofFrithjof Nilsen 3 1904, 1905, 1906
Andersen, SverreSverre Andersen 3 1913, 1915, 1919
Aas, JonasJonas Aas 3 1913, 1915, 1919
Thorstensen, NilsNils Thorstensen 3 1915, 1919, 1922
Eek, SigurdSigurd Eek 3 1922, 1924, 1926
Ulrichsen, BerthelBerthel Ulrichsen 3 1922, 1924, 1926
Kristoffersen, MariniusMarinius Kristoffersen 3 1922, 1924, 1926
Gundersen, OlavOlav Gundersen 3 1924, 1926, 1931
Isaksen, GustavGustav Isaksen 2 1903, 1904
Madsen, HarboHarbo Madsen 2 1904, 1906
Nilsen, JohanJohan Nilsen 2 1905, 1906
Aulie, OttoOtto Aulie 2 1913, 1915
Skou, PerPer Skou 2 1913, 1915
Gulbrandsen, BjarneBjarne Gulbrandsen 2 1913, 1915
Reinholt, HenryHenry Reinholt 2 1913, 1915
Haraldsen, PerPer Haraldsen 2 1913, 1919
Lunde, ErlingErling Lunde 2 1924, 1926
Haakonsen, RonaldRonald Haakonsen 2 1922, 1924, 1926
Schrøder, JohnJohn Schrøder 1 1903
Riis, PaulPaul Riis 1 1903
Münster, FinnFinn Münster 1 1903
Ustad, IngvaldIngvald Ustad 1 1905
Abrahamsen, JacobJacob Abrahamsen 1 1906
Olsen, OttoOtto Olsen 1 1906
Stensrud, ØyvindØyvind Stensrud 1 1906
Grubbe, ThoralfThoralf Grubbe 1 1913
Haakonsen, RolfRolf Haakonsen 1 1913
Skau, AndreasAndreas Skau 1 1915
Halvorsen, H.H. Halvorsen 1 1919
Christensen, GunnarGunnar Christensen 1 1926
Tingberg, ArneArne Tingberg 1 1931
Eriksen, NilsNils Eriksen 1 1931
Jacobsen, ErnstErnst Jacobsen 1 1931
Thorsen, HenryHenry Thorsen 1 1931
Christensen, DidrikDidrik Christensen 1 1931
Guldbrandsen, ArneArne Guldbrandsen 1 1931
Eriksen, WilliamWilliam Eriksen 1 1931
Egeland, JanJan Egeland 1 1931
Pedersen, RagnarRagnar Pedersen 1 1931
Johansen, SigurdSigurd Johansen 1 1931
Borgersen, BårdBård Borgersen 1 2000
Deila, RonnyRonny Deila 1 2000
Fevang, MortenMorten Fevang 1 2000
Flindt-Bjerg, ChristianChristian Flindt-Bjerg 1 2000
Hoff, EspenEspen Hoff 1 2000
Holtan, ErikErik Holtan 1 2000
Johnsen, Tor GunnarTor Gunnar Johnsen 1 2000
Larsen, KimKim Larsen 1 2000
Mahlio, SamiSami Mahlio 1 2000
Nornes, Jan FrodeJan Frode Nornes 1 2000
Pedersen, ErikErik Pedersen 1 2000
Rambekk, AndersAnders Rambekk 1 2000
Røed, ThomasThomas Røed 1 2000
Aas, AlexanderAlexander Aas 1 2000

Litteratur[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]