Liste over rulleskianlegg i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over rulleskianlegg i Norge inneholder eksisterende og planlagte rulleskianlegg som finnes i Norge. Rulleskianlegg er asfalterte løyper som er bygget spesielt for bruk av rulleski.

Agder & Rogaland skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Tonstad IL Eksisterer
Kristiansand Eksisterer
Froland Eksisterer
Birkenes Eksisterer
Vikeså Eksisterer
Arendal Planlagt
Hovden Planlagt
Melsheia Planlagt
Fløy IL Planlagt
Vegårdshei IL Planlagt
Sandnes Planlagt

Akershus skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Nes IL Eksisterer
Fet skiklubb Eksisterer
Bærum idrettspark / Rud Eksisterer
Drøbakk-Frogn IL Planlagt
Fossum IF Planlagt
Gjerdrum IL Planlagt
Jardar IL Planlagt
Skedsmo skiKlubb/Sted Planlagt
Rælingen skiKlubb/Sted Planlagt

Buskerud skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Geilo IL Eksisterer
Skrim IL Eksisterer
Konnerud IL Eksisterer
Ringerike Planlagt

Finmark skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Svanvik Eksisterer
Alta Eksisterer
Tana Eksisterer

Hedmark skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Os Eksisterer
Savallen Eksisterer
Stor-Elvdal Eksisterer
Trysil Eksisterer
Natrudstillen Eksisterer
Elverum Planlagt
Veldre Planlagt
Budor Planlagt

Hordaland skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Stord IL Eksisterer
Voss Eksisterer
Hålandsdalen Eksisterer
Bergen Planlagt

Møre & Romsdal skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
MOI Planlagt

Nordland skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Mo i Rana Eksisterer
Stokmarknes Eksisterer
Fauske IL Planlagt
Innstrandens IL Planlagt

Nord-Trøndelag skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Meråker IL Eksisterer
Steinkjer Eksisterer
Lånke IL Planlagt
Skatval Planlagt
Stjørdals-Blink Planlagt
Nessegutten Planlagt
Stiklestad IL Planlagt
Inderøy IL Planlagt

Oppland skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Beitostølen Eksisterer
Birkebeineren skistadion Eksisterer
Gjøvik Eksisterer
Østre Toten Eksisterer
Dombås Eksisterer
Gålå Planlagt
Skei Planlagt
Lalm Planlagt
Lygna Planlagt

Oslo skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Holmekollen Eksisterer
Bjørndal IF Eksisterer
Skullerud Planlagt
Lunderudkollen Planlagt
Lillomarka arena Planlagt
Sognsvann snøpark Planlagt

Sogn og Fjordane skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Markane IL Eksisterer
Vik IL Eksisterer
Førde Planlagt
Hafslo Planlagt
Sogndal Planlagt

Sør-Trøndelag skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Rennebu IL Eksisterer
Haltdalen IL Eksisterer
Granåsen Eksisterer
Orkdal IL Eksisterer
Heimdal Eksisterer
Selbuskogen Eksisterer
Byåsen IL Eksisterer

Telemark & Vestfold skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Bø IL Eksisterer
Gautefall Eksisterer
Sandefjord Eksisterer
Stokke Eksisterer

Troms skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Bardufoss IL Eksisterer
Kvaløysletta Planlagt

Østfold skikrets[rediger | rediger kilde]

Klubb/Sted Status
Tistedalen Eksisterer
Rudskogen Eksisterer
Trøgstad Eksisterer

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]