Liste over nummererte småplaneter/19201–19300

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/19201–19300. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
19201 - 1992 GZ4 4. april 1992 La Silla E.W. Elst
19202 - 1992 HN 29. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
19203 - 1992 HJ2 27. april 1992 Kitt Peak Spacewatch
19204 - 1992 ME 21. juni 1992 Palomar J. Mueller
19205 - 1992 PT 8. august 1992 Caussols E.W. Elst
(19206) 1992 PH4 1992 PH4 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
(19207) 1992 QS1 1992 QS1 24. august 1992 Palomar H.E. Holt
19208 Starrfield 1992 RW 2. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
19209 - 1992 UW2 25. oktober 1992 Kiyosato S. Otomo
19210 - 1992 YE4 25. desember 1992 Geisei T. Seki
(19211) 1993 DM 1993 DM 21. februar 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
19212 - 1993 FL18 17. mars 1993 La Silla UESAC
19213 - 1993 FF21 21. mars 1993 La Silla UESAC
19214 - 1993 FT22 21. mars 1993 La Silla UESAC
19215 - 1993 FS29 21. mars 1993 La Silla UESAC
19216 - 1993 FA37 19. mars 1993 La Silla UESAC
19217 - 1993 FE43 19. mars 1993 La Silla UESAC
19218 - 1993 FH49 19. mars 1993 La Silla UESAC
19219 - 1993 OH5 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
19220 - 1993 OX11 19. juli 1993 La Silla E.W. Elst
19221 - 1993 PD3 14. august 1993 Caussols E.W. Elst
19222 - 1993 QK1 16. august 1993 Caussols E.W. Elst
19223 - 1993 QH8 20. august 1993 La Silla E.W. Elst
19224 Orosei 1993 RJ3 15. september 1993 Cima Ekar A. Boattini
19225 - 1993 RX5 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
19226 Peiresc 1993 RA8 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
(19227) 1993 RH16 1993 RH16 15. september 1993 La Silla H. Debehogne, E.W. Elst
19228 - 1993 SN1 16. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
19229 - 1993 SD5 19. september 1993 Caussols E.W. Elst
19230 - 1993 TU 11. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
19231 - 1993 TL5 9. oktober 1993 Kitt Peak Spacewatch
19232 - 1993 TJ15 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
19233 - 1993 UD7 20. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
19234 Victoriahibbs 1993 VC1 9. november 1993 Palomar E.F. Helin
19235 van Schurman 1993 VS4 9. november 1993 Caussols E.W. Elst
19236 - 1993 XV 11. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
19237 - 1994 AP 4. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
19238 - 1994 AV1 9. januar 1994 Fujieda H. Shiozawa, T. Urata
19239 - 1994 AM2 7. januar 1994 Hidaka H. Shiozawa
19240 - 1994 AZ10 8. januar 1994 Kitt Peak Spacewatch
19241 - 1994 BH4 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
19242 - 1994 CB1 3. februar 1994 Kiyosato S. Otomo
19243 Bunting 1994 CD9 10. februar 1994 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
19244 - 1994 CX12 7. februar 1994 La Silla E.W. Elst
19245 - 1994 EL2 8. mars 1994 Palomar E.F. Helin
19246 - 1994 EL7 14. mars 1994 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
19247 - 1994 LO1 2. juni 1994 Kitt Peak Spacewatch
19248 - 1994 PT 14. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
19249 - 1994 PO25 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
19250 - 1994 PF26 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
19251 Totziens 1994 RY1 3. september 1994 Zimmerwald P. Wild
19252 - 1994 RG7 12. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
19253 - 1994 RN28 5. september 1994 La Silla E.W. Elst
19254 - 1994 VD7 11. november 1994 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
(19255) 1994 VK8 1994 VK8 8. november 1994 La Palma A. Fitzsimmons, D. O'Ceallaigh, I.P. Williams
(19256) 1994 WA4 1994 WA4 28. november 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
19257 - 1995 DS5 22. februar 1995 Kitt Peak Spacewatch
19258 Gongyi 1995 FT20 24. mars 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
19259 - 1995 GB 1. april 1995 Oizumi T. Kobayashi
19260 - 1995 GT 4. april 1995 Kiyosato S. Otomo
(19261) 1995 MB 1995 MB 21. juni 1995 Siding Spring R.H. McNaught
19262 - 1995 OB1 29. juli 1995 Stroncone A. Vagnozzi
19263 Lavater 1995 OH10 21. juli 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
19264 - 1995 SE10 17. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
19265 - 1995 SD24 19. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19266) 1995 TF1 1995 TF1 14. oktober 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
19267 - 1995 TB8 15. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
19268 Morstadt 1995 UZ 21. oktober 1995 Ondřejov P. Pravec
19269 - 1995 UQ11 17. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
19270 - 1995 VS8 14. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
19271 - 1995 VG13 15. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
19272 - 1995 WO15 17. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
19273 - 1995 XJ 10. desember 1995 Kleť Kleť
19274 - 1995 XA1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
19275 - 1995 XF1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
19276 - 1995 XS4 14. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
19277 - 1995 YD 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
19278 - 1995 YN 19. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
19279 - 1995 YC4 28. desember 1995 Haleakala AMOS
19280 - 1996 AV 11. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
19281 - 1996 AP3 14. januar 1996 Haleakala AMOS
(19282) 1996 AM15 1996 AM15 14. januar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
19283 - 1996 BJ2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
19284 - 1996 BU3 27. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19285) 1996 CM9 1996 CM9 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
19286 - 1996 DU 19. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
19287 Paronelli 1996 DH1 22. februar 1996 Sormano M. Cavagna, A. Testa
19288 - 1996 FJ5 20. mars 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
19289 - 1996 HY12 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
19290 Schroeder 1996 JR1 15. mai 1996 Haleakala NEAT
19291 Karelzeman 1996 LF 6. juni 1996 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
19292 - 1996 NG5 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
19293 Dedekind 1996 OF 18. juli 1996 Prescott P.G. Comba
19294 Weymouth 1996 PF 6. august 1996 Lime Creek R. Linderholm
19295 - 1996 RC1 10. september 1996 Haleakala NEAT
19296 - 1996 RO4 13. september 1996 Haleakala NEAT
19297 - 1996 RS24 8. september 1996 Kitt Peak Spacewatch
19298 Zhongkeda 1996 SU4 20. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19299) 1996 SZ4 1996 SZ4 16. september 1996 La Palma A. Fitzsimmons, M.J. Irwin, I.P. Williams
(19300) 1996 SH6 1996 SH6 18. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]