Liste over nummererte småplaneter/15201–15300

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/15201–15300. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
15201 - 1976 UY 31. oktober 1976 La Silla R.M. West
15202 Yamada-Houkoku 1977 EM5 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
15203 Grishanin 1978 SS6 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
15204 - 1978 UG 28. oktober 1978 Anderson Mesa H.L. Giclas
15205 - 1978 VC4 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
15206 - 1978 VJ6 6. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
15207 - 1979 KD 19. mai 1979 La Silla R.M. West
15208 - 1979 MW1 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
15209 - 1979 ML2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
15210 - 1979 MU2 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
15211 - 1979 MW3 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
15212 Yaroslavl' 1979 WY3 17. november 1979 Nauchnij L.I. Chernykh
15213 - 1980 UO1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
15214 - 1981 DY 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
15215 - 1981 EH13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
15216 - 1981 EX14 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
15217 - 1981 ET19 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
15218 - 1981 EO41 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
15219 - 1981 EY42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
15220 Sumerkin 1981 SC7 28. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
15221 - 1981 UA23 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
15222 - 1982 FL1 24. mars 1982 Kleť A. Mrkos
(15223) 1984 SN4 1984 SN4 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
15224 - 1985 JG 15. mai 1985 Anderson Mesa E. Bowell
(15225) 1985 RJ4 1985 RJ4 11. september 1985 La Silla H. Debehogne
15226 - 1986 UP 28. oktober 1986 Kleť Z. Vávrová
(15227) 1986 VA 1986 VA 4. november 1986 Siding Spring R.H. McNaught
15228 Ronmiller 1987 DG 23. februar 1987 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
15229 - 1987 QZ6 22. august 1987 La Silla E.W. Elst
15230 Alona 1987 RF1 13. september 1987 La Silla H. Debehogne
15231 Ehdita 1987 RO5 4. september 1987 Nauchnij L.V. Zhuravleva
(15232) 1987 SD13 1987 SD13 24. september 1987 La Silla H. Debehogne
15233 - 1987 WU4 26. november 1987 Kleť A. Mrkos
(15234) 1988 BJ5 1988 BJ5 28. januar 1988 Siding Spring R.H. McNaught
(15235) 1988 DA5 1988 DA5 25. februar 1988 Siding Spring R.H. McNaught
(15236) 1988 RJ4 1988 RJ4 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
(15237) 1988 RL6 1988 RL6 6. september 1988 La Silla H. Debehogne
15238 Hisaohori 1989 CQ 2. februar 1989 Geisei T. Seki
15239 Stenhammar 1989 CR2 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
15240 - 1989 GF3 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
15241 - 1989 ST3 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
15242 - 1989 SX5 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
(15243) 1989 TU1 1989 TU1 9. oktober 1989 Gekko Y. Oshima
15244 - 1989 TY2 7. oktober 1989 La Silla E.W. Elst
(15245) 1989 TP16 1989 TP16 4. oktober 1989 La Silla H. Debehogne
15246 Kumeta 1989 VS1 2. november 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(15247) 1989 WS 1989 WS 20. november 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
15248 Hidekazu 1989 WH3 29. november 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15249 - 1989 YB5 28. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
15250 Nishiyamahiro 1990 DZ 28. februar 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15251 - 1990 EF2 2. mars 1990 La Silla E.W. Elst
15252 - 1990 OD1 20. juli 1990 Geisei T. Seki
(15253) 1990 QA4 1990 QA4 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
(15254) 1990 QM4 1990 QM4 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
15255 - 1990 QQ8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
(15256) 1990 RD1 1990 RD1 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
(15257) 1990 RQ8 1990 RQ8 15. september 1990 La Silla H. Debehogne
15258 Alfilipenko 1990 RN17 15. september 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva
15259 - 1990 SL7 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
15260 - 1990 SY8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
(15261) 1990 SV12 1990 SV12 21. september 1990 La Silla H. Debehogne
15262 Abderhalden 1990 TG4 12. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
15263 Erwingroten 1990 TY7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
15264 Delbrück 1990 TU11 11. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
15265 Ernsting 1990 TG13 12. oktober 1990 Tautenburg Observatory L.D. Schmadel, F. Börngen
15266 - 1990 UQ3 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
15267 Kolyma 1990 VX4 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
15268 Wendelinefroger 1990 WF3 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
15269 - 1990 XF 8. desember 1990 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
(15270) 1991 AE2 1991 AE2 7. januar 1991 Siding Spring R.H. McNaught
15271 - 1991 DE 19. februar 1991 Oohira T. Urata
(15272) 1991 GH 1991 GH 3. april 1991 Dynic A. Sugie
15273 Ruhmkorff 1991 GQ3 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
15274 - 1991 GO6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
15275 - 1991 GV6 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
15276 Diebel 1991 GA10 14. april 1991 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
15277 - 1991 PC7 6. august 1991 La Silla E.W. Elst
15278 Pâquet 1991 PG7 6. august 1991 La Silla E.W. Elst
15279 - 1991 PY7 6. august 1991 La Silla E.W. Elst
(15280) 1991 PW11 1991 PW11 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
(15281) 1991 PT16 1991 PT16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
15282 Franzmarc 1991 RX4 13. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(15283) 1991 RB8 1991 RB8 12. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15284) 1991 RZ16 1991 RZ16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15285) 1991 RW18 1991 RW18 14. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15286) 1991 RJ22 1991 RJ22 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15287) 1991 RX25 1991 RX25 12. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15288) 1991 RN27 1991 RN27 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
(15289) 1991 TL 1991 TL 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
(15290) 1991 TF1 1991 TF1 12. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
(15291) 1991 VO1 1991 VO1 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(15292) 1991 VD2 1991 VD2 9. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(15293) 1991 VO3 1991 VO3 4. november 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
15294 Underwood 1991 VD5 7. november 1991 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
15295 Tante Riek 1991 VA9 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
15296 Tantetruus 1992 AS2 2. januar 1992 Kitt Peak Spacewatch
15297 - 1992 CF 8. februar 1992 Kiyosato S. Otomo
15298 - 1992 EB13 2. mars 1992 La Silla UESAC
15299 - 1992 ER17 1. mars 1992 La Silla UESAC
15300 - 1992 RV2 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]