Liste over nummererte småplaneter/14001–14100

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/14001–14100. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
14001 - 1993 KR 26. mai 1993 Kiyosato S. Otomo
(14002) 1993 LW1 1993 LW1 15. juni 1993 Palomar H.E. Holt
14003 - 1993 OO4 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
14004 Chikama 1993 SK2 19. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14005 - 1993 SO3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
14006 Sakamotofumio 1993 SA4 18. september 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14007 - 1993 TH14 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
14008 - 1993 TD17 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
(14009) 1993 TQ36 1993 TQ36 13. oktober 1993 Palomar H.E. Holt
14010 Jomonaomori 1993 UL 16. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14011 - 1993 US 22. oktober 1993 Oohira T. Urata
14012 - 1993 XG 6. desember 1993 Geisei T. Seki
14013 - 1993 YF 17. desember 1993 Oizumi T. Kobayashi
14014 Münchhausen 1994 AL16 14. januar 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
14015 - 1994 BD4 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
14016 Steller 1994 BJ4 16. januar 1994 Caussols E.W. Elst, C. Pollas
(14017) 1994 NS 1994 NS 4. juli 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14018 - 1994 PM14 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14019 - 1994 PP16 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14020 - 1994 PE18 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
14021 - 1994 PL20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14022 - 1994 PW27 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14023 - 1994 PX31 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
14024 Procol Harum 1994 RZ 9. september 1994 Sormano P. Sicoli, P. Ghezzi
14025 Fallada 1994 RR11 2. september 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
14026 Esquerdo 1994 ST7 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
14027 - 1994 TJ1 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14028 - 1994 TZ14 5. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(14029) 1994 UC1 1994 UC1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(14030) 1994 UP1 1994 UP1 25. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14031 - 1994 WF2 26. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14032 Mego 1994 XP 4. desember 1994 Ayashi Station M. Koishikawa
14033 - 1994 YR 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
14034 - 1995 BW 25. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14035 - 1995 CJ 1. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
14036 - 1995 EY7 5. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
14037 - 1995 EZ7 5. mars 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
(14038) 1995 HR 1995 HR 27. april 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
14039 - 1995 KZ1 28. mai 1995 Palomar E.F. Helin
14040 Andrejka 1995 QD2 23. august 1995 Modra A. Galád, A. Pravda
14041 Dürrenmatt 1995 SO54 21. september 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
14042 Agafonov 1995 UG5 16. oktober 1995 Zelenchukskaya T.V. Kryachko
14043 - 1995 UA45 20. oktober 1995 Uenohara N. Kawasato
14044 - 1995 VS1 1. november 1995 Kiyosato S. Otomo
(14045) 1995 VW1 1995 VW1 4. november 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14046 Keikai 1995 WE5 17. november 1995 Nanyo T. Okuni
14047 - 1995 WG5 18. november 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
14048 - 1995 WS7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
14049 - 1995 XH1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14050 - 1995 YH1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14051 - 1995 YY1 21. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14052 - 1995 YH3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
14053 - 1995 YS25 27. desember 1995 Bergisch Gladbach W. Bickel
14054 Dušek 1996 AR 12. januar 1996 Kleť Kleť
14055 - 1996 AS 10. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14056 Kainar 1996 AO1 13. januar 1996 Kleť Kleť
14057 Manfredstoll 1996 AV1 15. januar 1996 Linz E. Meyer, E. Obermair
(14058) 1996 AP15 1996 AP15 14. januar 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14059 - 1996 BB2 25. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14060 Patersonewen 1996 BM5 18. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
14061 - 1996 CT7 13. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
14062 Cremaschini 1996 CR8 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
14063 - 1996 DZ 21. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
14064 - 1996 DT3 16. februar 1996 Caussols E.W. Elst
14065 Flegel 1996 EY5 11. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
14066 - 1996 FA4 20. mars 1996 Haleakala AMOS
14067 - 1996 GY17 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
14068 Hauserová 1996 HP1 21. april 1996 Kleť J. Tichá, M. Tichý
14069 Krasheninnikov 1996 HP18 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
14070 - 1996 JC1 14. mai 1996 Haleakala NEAT
14071 Gadabird 1996 JK13 11. mai 1996 Kitt Peak Spacewatch
14072 Volterra 1996 KN 21. mai 1996 Prescott P.G. Comba
(14073) 1996 KO1 1996 KO1 17. mai 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14074 Riccati 1996 NS 11. juli 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
14075 Kenwill 1996 OJ 18. juli 1996 Rand G.R. Viscome
(14076) 1996 OO1 1996 OO1 20. juli 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14077 Volfango 1996 PF1 9. august 1996 Stroncone A. Vagnozzi
14078 - 1997 FQ3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
14079 - 1997 FV3 31. mars 1997 Socorro LINEAR
14080 Heppenheim 1997 GB 1. april 1997 Starkenburg Observatory Starkenburg
14081 - 1997 GT18 3. april 1997 Socorro LINEAR
14082 - 1997 GK21 6. april 1997 Socorro LINEAR
14083 - 1997 GH22 6. april 1997 Socorro LINEAR
14084 - 1997 GX23 6. april 1997 Socorro LINEAR
14085 - 1997 GA37 3. april 1997 Socorro LINEAR
14086 - 1997 GC38 6. april 1997 Socorro LINEAR
14087 - 1997 HG10 30. april 1997 Socorro LINEAR
14088 Ancus 1997 JB10 3. mai 1997 Colleverde V.S. Casulli
(14089) 1997 JC14 1997 JC14 8. mai 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
14090 - 1997 MS3 28. juni 1997 Socorro LINEAR
14091 - 1997 MQ4 28. juni 1997 Socorro LINEAR
14092 Gaily 1997 MC8 29. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
14093 - 1997 OM 26. juli 1997 Rand G.R. Viscome
14094 Garneau 1997 OJ1 28. juli 1997 Kitt Peak Spacewatch
14095 - 1997 PE2 7. august 1997 Lake Clear K.A. Williams
14096 - 1997 PC4 4. august 1997 Črni Vrh H. Mikuž
14097 Capdepera 1997 PU4 11. august 1997 Majorca À. López, R. Pacheco
14098 Šimek 1997 QS 24. august 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
(14099) 1997 RQ3 1997 RQ3 5. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
14100 Weierstrass 1997 RQ5 8. september 1997 Prescott P.G. Comba
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]