Liste over nummererte småplaneter/1101–1200

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/1101–1200. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
1101 Clematis 1928 SJ 22. september 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1102 Pepita 1928 VA 5. november 1928 Barcelona J. Comas Solá
1103 Sequoia 1928 VB 9. november 1928 Hamburg-Bergedorf W. Baade
1104 Syringa 1928 XA 9. desember 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1105 Fragaria 1929 AB 1. januar 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1106 Cydonia 1929 CW 5. februar 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1107 Lictoria 1929 FB 30. mars 1929 Pino Torinese L. Volta
1108 Demeter 1929 KA 31. mai 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1109 Tata 1929 CU 5. februar 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1110 Jaroslawa 1928 PD 10. august 1928 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1111 Reinmuthia 1927 CO 11. februar 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1112 Polonia 1928 PE 15. august 1928 Crimea-Simeis P. F. Shajn
1113 Katja 1928 QC 15. august 1928 Crimea-Simeis P. F. Shajn
1114 Lorraine 1928 WA 17. november 1928 Nice A. Schaumasse
1115 Sabauda 1928 XC 13. desember 1928 Pino Torinese L. Volta
1116 Catriona 1929 GD 5. april 1929 Johannesburg C. Jackson
1117 Reginita 1927 KA 24. mai 1927 Barcelona J. Comas Solá
1118 Hanskya 1927 QD 29. august 1927 Crimea-Simeis S. Beljavskij, N. Ivanov
1119 Euboea 1927 UB 27. oktober 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1120 Cannonia 1928 RV 11. september 1928 Crimea-Simeis P. F. Shajn
1121 Natascha 1928 RZ 11. september 1928 Crimea-Simeis P. F. Shajn
1122 Neith 1928 SB 17. september 1928 Uccle E. Delporte
1123 Shapleya 1928 ST 21. september 1928 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1124 Stroobantia 1928 TB 6. oktober 1928 Uccle E. Delporte
1125 China 1957 UN1 30. oktober 1957 Nanking Purple Mountain Observatory
1126 Otero 1929 AC 11. januar 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1127 Mimi 1929 AJ 13. januar 1929 Uccle S. J. Arend
1128 Astrid 1929 EB 10. mars 1929 Uccle E. Delporte
1129 Neujmina 1929 PH 8. august 1929 Crimea-Simeis P. Parchomenko
1130 Skuld 1929 RC 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1131 Porzia 1929 RO 10. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1132 Hollandia 1929 RB1 13. september 1929 Johannesburg H. van Gent
1133 Lugduna 1929 RC1 13. september 1929 Johannesburg H. van Gent
1134 Kepler 1929 SA 25. september 1929 Heidelberg M. F. Wolf
1135 Colchis 1929 TA 3. oktober 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1136 Mercedes 1929 UA 30. oktober 1929 Barcelona J. Comas Solá
1137 Raïssa 1929 WB 27. oktober 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1138 Attica 1929 WF 22. november 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1139 Atami 1929 XE 1. desember 1929 Tokyo O. Oikawa, K. Kubokawa
1140 Crimea 1929 YC 30. desember 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1141 Bohmia 1930 AA 4. januar 1930 Heidelberg M. F. Wolf
1142 Aetolia 1930 BC 24. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1143 Odysseus 1930 BH 28. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1144 Oda 1930 BJ 28. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1145 Robelmonte 1929 CC 3. februar 1929 Uccle E. Delporte
1146 Biarmia 1929 JF 7. mai 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1147 Stavropolis 1929 LF 11. juni 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1148 Rarahu 1929 NA 5. juli 1929 Crimea-Simeis A. N. Deutsch
1149 Volga 1929 PF 1. august 1929 Crimea-Simeis E. F. Skvortsov
1150 Achaia 1929 RB 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1151 Ithaka 1929 RK 8. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1152 Pawona 1930 AD 8. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1153 Wallenbergia 1924 SL 5. september 1924 Crimea-Simeis S. Beljavskij
1154 Astronomia 1927 CB 8. februar 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1155 Aënna 1928 BD 26. januar 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1156 Kira 1928 DA 22. februar 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1157 Arabia 1929 QC 31. august 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1158 Luda 1929 QF 31. august 1929 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1159 Granada 1929 RD 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1160 Illyria 1929 RL 9. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1161 Thessalia 1929 SF 29. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1162 Larissa 1930 AC 5. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1163 Saga 1930 BA 20. januar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1164 Kobolda 1930 FB 19. mars 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1165 Imprinetta 1930 HM 24. april 1930 Johannesburg H. van Gent
1166 Sakuntala 1930 MA 27. juni 1930 Crimea-Simeis P. Parchomenko
1167 Dubiago 1930 PB 3. august 1930 Crimea-Simeis E. F. Skvortsov
1168 Brandia 1930 QA 25. august 1930 Uccle E. Delporte
1169 Alwine 1930 QH 30. august 1930 Heidelberg M. F. Wolf, M. A. Ferrero
1170 Siva 1930 SQ 29. september 1930 Uccle E. Delporte
1171 Rusthawelia 1930 TA 3. oktober 1930 Uccle S. J. Arend
1172 Äneas 1930 UA 17. oktober 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1173 Anchises 1930 UB 17. oktober 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1174 Marmara 1930 UC 17. oktober 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1175 Margo 1930 UD 17. oktober 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1176 Lucidor 1930 VE 15. november 1930 Uccle E. Delporte
1177 Gonnessia 1930 WA 24. november 1930 Algiers L. Boyer
1178 Irmela 1931 EC 13. mars 1931 Heidelberg M. F. Wolf
1179 Mally 1931 FD 19. mars 1931 Heidelberg M. F. Wolf
1180 Rita 1931 GE 9. april 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1181 Lilith 1927 CQ 11. februar 1927 Algiers B. Jekhovsky
1182 Ilona 1927 EA 3. mars 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1183 Jutta 1930 DC 22. februar 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1184 Gaea 1926 RE 5. september 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1185 Nikko 1927 WC 17. november 1927 Tokyo O. Oikawa
1186 Turnera 1929 PL 1. august 1929 Johannesburg C. Jackson
1187 Afra 1929 XC 6. desember 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1188 Gothlandia 1930 SB 30. september 1930 Barcelona J. Comas Solá
1189 Terentia 1930 SG 17. september 1930 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1190 Pelagia 1930 SL 20. september 1930 Crimea-Simeis G. N. Neujmin
1191 Alfaterna 1931 CA 11. februar 1931 Pino Torinese L. Volta
1192 Prisma 1931 FE 17. mars 1931 Hamburg-Bergedorf A. Schwassmann
1193 Africa 1931 HB 24. april 1931 Johannesburg C. Jackson
1194 Aletta 1931 JG 13. mai 1931 Johannesburg C. Jackson
1195 Orangia 1931 KD 24. mai 1931 Johannesburg C. Jackson
1196 Sheba 1931 KE 21. mai 1931 Johannesburg C. Jackson
1197 Rhodesia 1931 LD 9. juni 1931 Johannesburg C. Jackson
1198 Atlantis 1931 RA 7. september 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1199 Geldonia 1931 RF 14. september 1931 Uccle E. Delporte
1200 Imperatrix 1931 RH 14. september 1931 Heidelberg K. Reinmuth
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Litteratur[rediger | rediger kilde]

  • Dictionary of Minor Planet Names, 5. utg.: Prepared on Behalf of Commission 20 Under the Auspices of the International Astronomical Union, Lutz D. Schmadel, ISBN 3-540-00238-3
  • The Names of the Minor Planets, Paul Herget, 1968, OCLC 224288991

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]