Liste over norgesmestere i fotball

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over Norgesmestere i fotball. For menn går listen fra 1902 til 2017, for kvinner fra 1978 til 2017.

MENN

Navn Klubb(er) Årstall Antall mesterskap
Enderud, AntonAnton Enderud Grane 1902 1
Blix, CarlCarl Blix Grane 1902 1
Vig, BjarneBjarne Vig Grane 1902 1
Strand (idrettsleder), SverreSverre Strand (idrettsleder) Grane 1902 1
Wettergreen, WilhelmWilhelm Wettergreen Grane 1902 1
Neergaard, SverreSverre Neergaard Grane 1902 1
Olsen, OlafOlaf Olsen Grane 1902 1
Aiggeltinger, WalterWalter Aiggeltinger Grane 1902 1
Wettergreen, EmilEmil Wettergreen Grane 1902 1
Thune-Larsen, EivindEivind Thune-Larsen Grane 1902 1
Dürendahl, TheodorTheodor Dürendahl Grane 1902 1
Johnson (fotballspiller), AndrewAndrew Johnson (fotballspiller) Odd 1903, 1904, 1905 3
Hol, GuttormGuttorm Hol Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Jensen (fotballspiller), ErlingErling Jensen (fotballspiller) Odd 1903, 1904, 1905 3
Schrøder, JohnJohn Schrøder Odd 1903 1
Riis, PaulPaul Riis Odd 1903 1
Isaksen, GustavGustav Isaksen Odd 1903, 1904 2
Hol, PetterPetter Hol Odd 1903, 1904, 1905 3
Münster, FinnFinn Münster Odd 1903 1
Gundersen, ØivindØivind Gundersen Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Pettersen, BertholdBerthold Pettersen Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Gasman, DanielDaniel Gasman Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Halvorsen, BernhartBernhart Halvorsen Odd 1904, 1905, 1906 3
Nilsen, FritjofFritjof Nilsen Odd 1904, 1905, 1906 3
Madsen, HarboHarbo Madsen Odd 1904, 1906 2
Ustad, IngvaldIngvald Ustad Odd 1905 1
Nilsen, JohanJohan Nilsen Odd 1905, 1906 2
Abrahamsen, JacobJacob Abrahamsen Odd 1906 1
Stensrud, ØivindØivind Stensrud Odd 1906 1
Olsen (fotballspiller), OttoOtto Olsen (fotballspiller) Odd 1906 1
Lie, SverreSverre Lie Mercantile 1907, 1912 2
Widerøe Aas, MackenMacken Widerøe Aas Mercantile 1907, 1912 2
Friis Baastad, EinarEinar Friis Baastad Mercantile 1907, 1912 2
Brekke, WilhelmWilhelm Brekke Mercantile 1907 1
Erichsen, SverreSverre Erichsen Mercantile 1907 1
Johansen, HaraldHarald Johansen Mercantile 1907, 1912 2
Gundersen, OscarOscar Gundersen Mercantile 1907 1
Endrerud, HansHans Endrerud Mercantile 1907, 1912 2
Frølich Hanssen, CarlCarl Frølich Hanssen Mercantile 1907, 1912 2
Bøhn, Conrad Norman MinottiConrad Norman Minotti Bøhn Mercantile 1907 1
Gjølme (fotballspiller), AndreasAndreas Gjølme (fotballspiller) Mercantile 1907 1
Heiberg Karhs, AugustAugust Heiberg Karhs Lyn 1908, 1909, 1910 3
Thygesen, OlaOla Thygesen Lyn 1908, 1909 2
Syversen, HjalmarHjalmar Syversen Lyn 1908, 1909 2
Lorck, ErlingErling Lorck Lyn 1908, 1909, 1910 3
Nordby, HenrikHenrik Nordby Lyn 1908, 1909, 1910 3
Wiese, HenningHenning Wiese Lyn 1908 1
Heyerdahl-Larsen, KnutKnut Heyerdahl-Larsen Lyn 1908, 1909 1
Nysted, VictorVictor Nysted Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Ramm Østgaard, NikolaiNikolai Ramm Østgaard Lyn 1908, 1910, 1911 3
Maartmann, ErlingErling Maartmann Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Maartmann, RolfRolf Maartmann Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Due (fotballspiller), PaulPaul Due (fotballspiller) Lyn 1909, 1910, 1911 3
Paus, AlfAlf Paus Lyn 1909, 1910 2
Heyerdahl-Larsen, RagnvaldRagnvald Heyerdahl-Larsen Lyn 1910, 1911 2
Krefting, KristianKristian Krefting Lyn 1910, 1911 2
Amble Ommundsen, ReidarReidar Amble Ommundsen Lyn 1911 1
Skou, PerPer Skou Lyn
Odd
1911
1913, 1915
3
Andersen, ErlingErling Andersen Lyn 1911 1
Waldrop, RagnarRagnar Waldrop Lyn 1911 1
Holmsen, Holm FredrikHolm Fredrik Holmsen Mercantile 1912 1
Aas, RolfRolf Aas Mercantile 1912 1
Brekke, SigurdSigurd Brekke Mercantile 1912 1
Engebretsen, KaareKaare Engebretsen Mercantile 1912 1
Holmsen, EysteinEystein Holmsen Mercantile 1912 1