Liste over norgesmestere i fotball

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid pågår: Denne siden er under arbeid. Som leser bør du være forberedt på at artikkelen kan være uferdig, og at innholdet kan endre seg fra dag til dag. Som bidragsyter bør du være forberedt på redigeringskollisjoner; det kan være lurt å kopiere din tekst til en annen tekstbehandler før du lagrer. Diskuter gjerne artikkelens struktur og innhold på diskusjonssiden. Det har ikke blitt gjort noen endringer på mer enn to uker.

Dette er en liste over Norgesmestere i fotball. For menn går listen fra 1902 til 2017, for kvinner fra 1978 til 2017.

MENN

Navn Klubb(er) Årstall Antall mesterskap
Enderud, AntonAnton Enderud Grane 1902 1
Blix, CarlCarl Blix Grane 1902 1
Vig, BjarneBjarne Vig Grane 1902 1
Strand (idrettsleder), SverreSverre Strand (idrettsleder) Grane 1902 1
Wettergreen, WilhelmWilhelm Wettergreen Grane 1902 1
Neergaard, SverreSverre Neergaard Grane 1902 1
Olsen, OlafOlaf Olsen Grane 1902 1
Aiggeltinger, WalterWalter Aiggeltinger Grane 1902 1
Wettergreen, EmilEmil Wettergreen Grane 1902 1
Thune-Larsen, EivindEivind Thune-Larsen Grane 1902 1
Dürendahl, TheodorTheodor Dürendahl Grane 1902 1
Johnson (fotballspiller), AndrewAndrew Johnson (fotballspiller) Odd 1903, 1904, 1905 3
Hol, GuttormGuttorm Hol Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Jensen (fotballspiller), ErlingErling Jensen (fotballspiller) Odd 1903, 1904, 1905 3
Schrøder, JohnJohn Schrøder Odd 1903 1
Riis, PaulPaul Riis Odd 1903 1
Isaksen, GustavGustav Isaksen Odd 1903, 1904 2
Hol, PetterPetter Hol Odd 1903, 1904, 1905 3
Münster, FinnFinn Münster Odd 1903 1
Gundersen, ØivindØivind Gundersen Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Pettersen, BertholdBerthold Pettersen Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Gasman, DanielDaniel Gasman Odd 1903, 1904, 1905, 1906 4
Halvorsen, BernhartBernhart Halvorsen Odd 1904, 1905, 1906 3
Nilsen, FritjofFritjof Nilsen Odd 1904, 1905, 1906 3
Madsen, HarboHarbo Madsen Odd 1904, 1906 2
Ustad, IngvaldIngvald Ustad Odd 1905 1
Nilsen, JohanJohan Nilsen Odd 1905, 1906 2
Abrahamsen, JacobJacob Abrahamsen Odd 1906 1
Stensrud, ØivindØivind Stensrud Odd 1906 1
Olsen (fotballspiller), OttoOtto Olsen (fotballspiller) Odd 1906 1
Lie, SverreSverre Lie Mercantile 1907, 1912 2
Widerøe Aas, MackenMacken Widerøe Aas Mercantile 1907, 1912 2
Friis Baastad, EinarEinar Friis Baastad Mercantile 1907, 1912 2
Brekke, WilhelmWilhelm Brekke Mercantile 1907 1
Erichsen, SverreSverre Erichsen Mercantile 1907 1
Johansen, HaraldHarald Johansen Mercantile 1907, 1912 2
Gundersen, OscarOscar Gundersen Mercantile 1907 1
Endrerud, HansHans Endrerud Mercantile 1907, 1912 2
Frølich Hanssen, CarlCarl Frølich Hanssen Mercantile 1907, 1912 2
Bøhn, Conrad Norman MinottiConrad Norman Minotti Bøhn Mercantile 1907 1
Gjølme (fotballspiller), AndreasAndreas Gjølme (fotballspiller) Mercantile 1907 1
Heiberg Karhs, AugustAugust Heiberg Karhs Lyn 1908, 1909, 1910 3
Thygesen, OlaOla Thygesen Lyn 1908, 1909 2
Syversen, HjalmarHjalmar Syversen Lyn 1908, 1909 2
Lorck, ErlingErling Lorck Lyn 1908, 1909, 1910 3
Nordby, HenrikHenrik Nordby Lyn 1908, 1909, 1910 3
Wiese, HenningHenning Wiese Lyn 1908 1
Heyerdahl-Larsen, KnutKnut Heyerdahl-Larsen Lyn 1908, 1909 1
Nysted, VictorVictor Nysted Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Ramm Østgaard, NikolaiNikolai Ramm Østgaard Lyn 1908, 1910, 1911 3
Maartmann, ErlingErling Maartmann Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Maartmann, RolfRolf Maartmann Lyn 1908, 1909, 1910, 1911 4
Due (fotballspiller), PaulPaul Due (fotballspiller) Lyn 1909, 1910, 1911 3
Paus, AlfAlf Paus Lyn 1909, 1910 2
Heyerdahl-Larsen, RagnvaldRagnvald Heyerdahl-Larsen Lyn 1910, 1911 2
Krefting, KristianKristian Krefting Lyn 1910, 1911 2
Amble Ommundsen, ReidarReidar Amble Ommundsen Lyn 1911 1
Skou, PerPer Skou Lyn
Odd
1911
1913, 1915
3
Andersen, ErlingErling Andersen Lyn 1911 1
Waldrop, RagnarRagnar Waldrop Lyn 1911 1
Holmsen, Holm FredrikHolm Fredrik Holmsen Mercantile 1912 1
Aas, RolfRolf Aas Mercantile 1912 1
Brekke, SigurdSigurd Brekke Mercantile 1912 1
Engebretsen, KaareKaare Engebretsen Mercantile 1912 1
Holmsen, EysteinEystein Holmsen Mercantile 1912 1