Liste over klaversonater av Domenico Scarlatti

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over klaversontater av Domenico Scarlatti. Listen kan sorteres etter tre forskjellige katalognummer:[1]

K L P Toneart Tempoangivelse
1 366 57 d-moll Allegro
2 388 58 G-dur Presto
3 378 59 a-moll Presto
4 390 60 g-moll Allegro
5 367 61 d-moll Allegro
6 479 62 F-dur Allegro
7 379 63 a-moll Presto
8 488 64 g-moll Allegro
9 413 65 d-moll Allegro
10 370 66 d-moll Presto
11 352 67 c-moll Allegro
12 489 68 g-moll Presto
13 486 69 G-dur Presto
14 387 70 G-dur Presto
15 374 71 e-moll Allegro
16 397 72 B-dur Presto
17 384 73 F-dur Presto
18 416 74 d-moll Presto
19 383 75 F-dur Allegro
20 375 76 E-dur Presto
21 363 77 D-dur Allegro
22 360 78 c-moll Allegro
23 411 79 D-dur Allegro
24 495 80 A-dur Presto
25 481 81 f-moll Allegro
26 368 82 A-dur Presto
27 449 83 h-moll Allegro
28 373 84 E-dur Presto
29 461 85 D-dur Presto
30 499 86 g-moll Moderato
31 231 19 g-moll Allegro
32 423 14 d-moll Aria
33 424 130 D-dur
34 S7 15 d-moll Larghetto
35 386 20 g-moll Allegro
36 245 91 a-moll Allegro
37 406 2 c-moll Allegro
38 478 97 F-dur Allegro
39 391 53 A-dur Allegro
40 375 119 c-moll Minuetto
41 37 d-moll Andante moderato
42 S36 120 B-dur Minuetto
43 40 133 g-moll Allegro assai
44 432 116 F-dur Allegro
45 265 230 D-dur Allegro
46 25 179 E-dur Presto
47 46 115 B-dur Presto
48 157 87 c-moll Presto
49 301 178 C-dur Presto
50 144 440 f-moll Allegro
51 20 151 E-dur Allegro
52 267 41 d-moll Andante moderato
53 261 161 D-dur Presto
54 241 147 a-moll Allegro
55 335 117 G-dur Allegro
56 356 50 c-moll Con spirito
57 S38 108 B-dur Allegro
58 158 39 D-dur
59 71 22 D-dur Allegro
60 13 29 D-dur
61 136 16 a-moll
62 45 49 A-dur Allegro
63 84 32 G-dur Allegro
64 58 33 d-moll Allegro
65 195 142 A-dur Allegro
66 496 134 B-dur Allegro
67 32 125 f-moll Allegro
68 114 7 E-dur
69 382 42 f-moll
70 50 21 B-dur
71 81 17 G-dur Allegro
72 401 1 C-dur Allegro
73 217 80 c-moll Allegro–Minuetto–Minuetto
74 94 35 A-dur Allegro
75 53 23 G-dur Allegro
76 185 23 g-moll Presto
77 168 10 d-moll Moderato e cantabile–Minuet
78 75 26 F-dur Allegro–Minuet
79 80 204 G-dur Allegrissimo
80 28 G-dur Minuet
81 271 13 e-moll Grave–Allegro–Grave–Allegro
82 30 25 F-dur
83 S31 31 A-dur
84 10 45 c-moll
85 166 24 F-dur
86 403 122 C-dur Andante moderato
87 33 43 h-moll
88 36 8 g-moll Grave–Andante moderato–Allegro
89 211 12 d-moll Allegro–Grave–Allegro
90 106 9 d-moll Grave–Allegro–Allegro
91 176 11 G-dur Grave–Allegro–Grave–Allegro
92 362 44 d-moll
93 336 38 g-moll
94 27 F-dur Minuet
95 358 C-dur
96 465 210 D-dur Allegrissimo
97 5 g-moll Allegro
98 325 219 e-moll Allegrissimo
99 317 135 c-moll Allegro
100 355 232 C-dur Allegrissimo
101 494 156 A-dur Allegro
102 89 88 g-moll Allegro
103 233 233 G-dur Allegrissimo
104 442 109 G-dur Allegro
105 204 90 G-dur Allegro
106 437 197 F-dur Allegro
107 474 98 F-dur Allegro
108 249 92 g-moll Allegro
109 138 290 a-moll Adagio
110 469 129 a-moll Allegro
111 130 99 g-moll Allegro
112 298 94 B-dur Allegro
113 345 160 A-dur Allegro
114 344 141 A-dur Spirito e presto
115 407 100 c-moll Allegro
116 452 111 c-moll Allegro
117 244 181 C-dur Allegro
118 122 266 D-dur Non presto
119 415 217 D-dur Allegro
120 215 146 d-moll Allegrissimo
121 181 93 g-moll Allegrissimo
122 334 118 D-dur Allegro
123 111 180 E-dur Allegro
124 232 110 G-dur Allegro
125 487 152 G-dur Vivo
126 402 128 c-moll
127 186 198 A-dur Allegro
128 296 199 b-moll Allegro
129 460 148 c-moll Allegro
130 190 272 A-dur Allegro
131 300 154 b-moll Allegro
132 457 295 C-dur Cantabile
133 282 218 C-dur Allegro
134 221 143 E-dur Allegro
135 224 234 E-dur Allegro
136 377 113 E-dur Allegro
137 315 231 D-dur Allegro
138 464 95 d-moll Allegro
139 6 126 c-moll Presto
140 107 127 D-dur Allegro
141 422 271 d-moll Allegro
142 240 f-moll Allegro
143 267 C-dur Allegro
144 316 G-dur Cantabile
145 369 105 D-dur
146 349 106 G-dur
147 376 48 e-moll
148 64 291 a-moll Andante
149 93 241 a-moll Allegro
150 117 205 F-dur Allegro
151 330 238 F-dur Andante allegro
152 179 114 G-dur Allegro
153 445 235 G-dur Vivo
154 96 183 B-dur Allegro
155 197 208 B-dur Allegro
156 101 248 C-dur Allegro
157 405 391 C-dur Allegro
158 4 123 c-moll Andante
159 104 418 C-dur Allegro
160 15 131 D-dur Allegro
161 417 216 D-dur Allegro
162 21 162 E-dur Andante–Allegro
163 63 206 E-dur Allegro
164 59 274 D-dur Andante moderato
165 52 292 C-dur Andante
166 51 190 C-dur Allegro ma non molto
167 329 200 F-dur Allegro
168 280 182 F-dur Vivo
169 331 247 G-dur Allegro
170 303 164 C-dur Andante–Allegro
171 77 153 G-dur Allegro
172 S40 313 B-dur Allegro
173 447 51 h-moll Allegro
174 410 149 c-moll Allegro
175 429 136 a-moll Allegro
176 163 163 d-moll Cantabile andante–Allegrissimo
177 364 184 D-dur Andante
178 162 392 D-dur Vivo
179 177 89 g-moll Allegro
180 272 192 G-dur Allegro vivo
181 194 253 A-dur Allegro
182 139 207 A-dur Allegro
183 473 150 f-moll Allegro
184 189 102 f-moll Allegro
185 173 121 F-dur Andante
186 72 46 F-dur Allegro
187 285 145 f-moll Allegro
188 239 213 a-moll Allegro
189 143 257 B-dur Allegro
190 250 256 B-dur Allegro
191 207 18 d-moll Allegro
192 216 322 E-dur Allegro
193 142 254 E-dur Allegro
194 28 479 F-dur Andante
195 S18 185 F-dur Vivo
196 38 244 g-moll Allegro
197 147 124 h-moll Andante
198 22 132 e-moll Allegro
199 253 276 C-dur Andate moderato
200 54 242 C-dur Allegro
201 129 252 G-dur Vivo
202 498 173 B-dur Allegro
203 380 96 e-moll Vivo non molto
204a 170 f-moll Allegro
204b 255 f-moll Allegro–Allegro–Allegrissimo
205 S23 171 F-dur Vivo
206 257 307 E-dur Andante
207 371 140 E-dur Allegro
208 238 315 A-dur Adagio e cantabile
209 428 209 A-dur Allegro
210 123 293 G-dur Andante
211 133 277 A-dur Andantino
212 135 155 A-dur Allegro molto
213 108 288 d-moll Andante
214 165 430 D-dur Allegro vivo
215 323 281 E-dur Andante
216 273 320 E-dur Allegro
217 42 287 a-moll Andante
218 392 237 a-moll Vivo
219 393 278 A-dur Andante
220 342 309 A-dur Allegro
221 259 215 A-dur Allegro
222 309 236 A-dur Vivo
223 214 188 D-dur Allegro
224 268 225 D-dur Vivo
225 351 202 C-dur Allegro
226 112 101 c-moll Allegro
227 347 52 h-moll Allegro
228 399 224 B-dur Allegro
229 199 139 B-dur Allegro vivo
230 354 47 c-moll Allegro
231 409 393 C-dur Allegro
232 62 317 e-moll Andante
233 467 497 e-moll Allegro
234 49 286 g-moll Andante
235 154 172 G-dur Allegro
236 161 201 D-dur Allegro
237 308 446 D-dur Allegro
238 27 55 f-moll Andante
239 281 56 f-moll Allegro
240 S29 368 G-dur Allegro
241 180 431 G-dur Allegro
242 202 243 C-dur Vivo
243 353 394 C-dur Allegro
244 348 298 H-dur Allegro
245 450 299 H-dur Allegro
246 260 296 c-moll Allegro
247 256 297 c-moll Allegro
248 S35 187 B-dur Allegro
249 39 424 B-dur Allegro
250 174 461 C-dur Allegro
251 305 314 C-dur Allegro
252 159 203 E-dur Allegro
253 320 239 E-dur Allegro
254 219 254 c-moll Allegro
255 439 226 C-dur Allegro
256 228 480 F-dur Andante
257 169 138 F-dur Allegro
258 178 494 D-dur Andante
259 103 469 G-dur Andante
260 124 304 G-dur Allegro
261 148 300 H-dur Allegro
262 446 301 H-dur Vivo
263 321 283 e-moll Andante
264 466 308 E-dur Vivo
265 S32 168 a-moll Allegro
266 48 251 B-dur Andante
267 434 363 B-dur Allegro
268 41 369 A-dur Allegro
269 307 432 A-dur Allegro
270 459 481 C-dur
271 155 447 C-dur Vivo
272 145 518 B-dur Allegro
273 398 174 B-dur Vivo–Moderato
274 297 491 F-dur Andante
275 328 430 F-dur Allegro
276 S20 433 F-dur Allegro
277 183 275 D-dur Cantabile andantino
278 S15 434 D-dur Con velocita
279 468 306 A-dur Andante
280 237 395 A-dur Allegro
281 56 289 D-dur Andante
282 484 166 D-dur Allegro
283 318 482 G-dur Andante allegro
284 90 169 G-dur Allegro
285 91 321 A-dur Andante allegro
286 394 410 A-dur Allegro
287 S 9 310 D-dur Andante allegro
288 57 311 D-dur Allegro
289 78 249 G-dur Allegro
290 85 396 G-dur Allegro
291 61 282 e-moll Andante
292 24 223 e-moll Allegro
293 S44 157 h-moll Allegro
294 67 470 d-moll Andante
295 270 211 d-moll Allegro
296 198 305 F-dur Andante
297 S19 448 F-dur Allegro
298 S6 194 D-dur Allegro
299 210 268 D-dur Allegro
300 92 312 A-dur Andante
301 493 361 A-dur Allegro
302 7 279 c-moll Andante
303 9 212 c-moll Allegro
304 88 492 G-dur Andante cantabile
305 322 397 G-dur Allegro
306 16 456 E-dur Allegro
307 115 449 E-dur Allegro
308 359 318 C-dur Cantabile
309 454 333 C-dur Allegro
310 248 284 B-dur Andante
311 144 227 B-dur Allegro
312 264 334 D-dur Allegro
313 192 398 D-dur Allegro
314 441 505 G-dur Allegro
315 235 54 g-moll Allegro
316 299 193 F-dur Allegro
317 66 258 F-dur Allegro
318 31 302 F-dur Andante
319 35 303 F-dur Allegro
320 341 335 A-dur Allegro
321 258 450 A-dur Allegro
322 483 360 A-dur Allegro
323 95 411 A-dur Allegro
324 332 285 G-dur Andante
325 37 451 G-dur Allegro
326 201 336 C-dur Allegro
327 152 399 C-dur Allegro
328 S27 485 G-dur Andante comodo
329 S5 337 C-dur Allegro
330 55 222 C-dur Allegro
331 18 471 B-dur Andante
332 141 519 B-dur Allegro
333 269 338 D-dur Allegro–Allegrissimo
334 100 412 B-dur Allegro
335 S10 339 D-dur Allegro
336 337 262 D-dur Allegro
337 S26 340 G-dur Allegro
338 87 400 G-dur Allegro
339 251 189 C-dur Allegro
340 105 420 C-dur Allegro
341 140 103 a-moll Allegro
342 191 341 A-dur Allegro
343 291 495 A-dur Allegro andante
344 295 221 A-dur Allegro
345 306 342 D-dur Allegro
346 60 250 D-dur Allegro
347 126 294 g-moll Moderato cantabile
348 127 462 G-dur Prestissimo
349 170 452 F-dur Allegro
350 230 413 F-dur Allegro
351 S34 165 B-dur Andante–Allegrissimo
352 S13 343 D-dur Allegro
353 313 401 D-dur Allegro
354 68 486 F-dur Andante
355 S22 344 F-dur Allegro
356 443 488 C-dur Con spirito andante
357 S45 270 C-dur Allegro
358 412 457 D-dur Allegro
359 448 425 D-dur Allegrissimo
360 400 520 B-dur Allegro
361 247 214 B-dur Allegrissimo
362 156 159 c-moll Allegro
363 160 104 c-moll Presto
364 436 345 f-moll Allegro
365 480 112 f-moll Allegro
366 119 263 F-dur Allegro
367 172 453 F-dur Presto
368 S30 506 A-dur Allegro
369 240 259 A-dur Allegro
370 316 346 E-dur Allegro
371 17 264 E-dur Allegro
372 302 402 G-dur Allegro
373 98 158 g-moll Presto e fugato
374 76 472 G-dur Andante
375 389 414 G-dur Allegro
376 34 246 h-moll Allegro
377 263 245 h-moll Allegrissimo
378 276 347 F-dur Allegro
379 73 107 F-dur Minuet
380 23 483 E-dur Andante comodo
381 225 323 E-dur Allegro
382 S33 508 a-moll Allegro
383 134 269 a-moll Allegro
384 2 487 C-dur Cantabile andante
385 284 220 C-dur Allegro
386 171 137 f-moll Presto
387 175 415 f-moll Veloce e fugato
388 414 370 D-dur Presto
389 482 331 D-dur Allegro
390 234 348 G-dur Allegro
391 79 364 G-dur Allegro
392 246 371 B-dur Allegro
393 74 326 B-dur Minuet
394 275 349 e-moll Allegro
395 65 273 E-dur Allegro
396 110 435 d-moll Andante
397 208 325 D-dur Minuet
398 218 493 C-dur Andante
399 274 458 C-dur Allegro
400 213 228 D-dur Allegro
401 265 436 D-dur Allegro
402 427 436 e-moll Andante
403 470 436 E-dur Allegro
404 222 436 A-dur Andante
405 43 436 A-dur Allegro
406 5 436 C-dur Allegro
407 S4 436 C-dur Allegro
408 346 436 h-moll Andante
409 150 436 h-moll Allegro
410 S43 372 B-dur Allegro
411 69 351 B-dur Allegro
412 182 463 G-dur Allegro
413 125 416 G-dur Allegro
414 310 373 D-dur Allegro
415 S11 175 D-dur Pastoral Allegro
416 149 454 D-dur Presto
417 462 40 d-moll Allegro moderato
418 26 510 F-dur Allegro
419 279 524 F-dur Piu tosto presto che allegro
420 S2 352 C-dur Allegro
421 252 459 C-dur Allegro
422 451 511 C-dur Allegro
423 102 455 C-dur Presto
424 289 374 G-dur Allegro
425 333 426 G-dur Allegro molto
426 128 128 g-moll Andante
427 286 286 G-dur Presto quanto sia possible
428 131 131 A-dur Allegro
429 132 132 A-dur Allegro
430 463 463 D-dur Non presto ma a tempo di ballo
431 83 365 G-dur Allegro
432 288 288 G-dur Allegro
433 453 453 G-dur Vivo
434 343 498 d-moll Andante
435 361 466 D-dur Allegro
436 109 404 D-dur Allegro
437 278 499 F-dur Andante comodo
438 381 467 F-dur Allegro
439 47 473 B-dur Moderato
440 97 328 B-dur Minuet
441 S39 375 B-dur Allegro
442 319 229 B-dur Allegro
443 418 376 D-dur Allegro
444 420 441 d-moll Allegrissimo
445 385 468 F-dur Allegro o presto
446 433 177 F-dur Pastorale Allegrissimo
447 294 191 f-moll Allegro
448 485 261 f-moll Allegro
449 444 405 G-dur Allegro
450 338 422 g-moll Allegrissimo
451 243 366 a-moll Allegro
452 A-dur Andante allegro
453 280 A-dur Andante
454 184 423 G-dur Andante spirituoso
455 209 354 G-dur Allegro
456 491 377 A-dur Allegro
457 292 442 A-dur Allegro
458 212 260 D-dur Allegro
459 S14 167 d-moll/-dur Allegro
460 324 378 C-dur Allegro
461 8 324 C-dur Allegro
462 438 474 f-moll Andante
463 471 512 f-moll Molto allegro
464 151 460 C-dur Allegro
465 242 406 C-dur Allegro
466 118 501 f-moll Andante moderato
467 476 513 f-moll Allegrissimo
468 226 507 F-dur Allegro
469 431 514 F-dur Allegro molto
470 304 379 G-dur Allegro
471 82 327 G-dur Minuet
472 99 475 B-dur Andante
473 229 355 B-dur Allegro molto
474 203 502 E-dur Andante cantabile
475 220 319 E-dur Allegrissimo
476 340 427 g-moll Allegro
477 290 419 G-dur Allegrissimo
478 12 503 D-dur Andante cantabile
479 S16 380 D-dur Allegrissimo
480 S8 381 D-dur Presto
481 187 504 f-moll Andante cantabile
482 435 356 F-dur Allegrissimo
483 472 407 F-dur Presto
484 419 428 D-dur Allegro
485 153 490 C-dur Andante cantabile
486 455 515 C-dur Allegro
487 205 421 C-dur Allegro
488 S37 382 B-dur Allegro
489 S41 522 B-dur Allegro
490 206 476 D-dur Cantabile
491 164 484 D-dur Allegro
492 14 443 D-dur Presto
493 S24 383 G-dur Allegro
494 287 444 G-dur Allegro
495 426 384 E-dur Allegro
496 372 332 E-dur Allegro
497 146 357 h-moll Allegro
498 350 367 h-moll Allegro
499 193 477 A-dur Andante
500 492 358 A-dur Allegro
501 137 385 C-dur Allegretto
502 3 408 C-dur Allegro
503 196 196 B-dur Allegretto
504 29 265 B-dur Allegro
505 326 386 F-dur Allegro non presto
506 70 409 F-dur Allegro
507 113 478 E-dur Andantino cantabile
508 19 516 E-dur Allegro
509 311 387 D-dur Allegro
510 277 525 d-moll Allegro molto
511 314 388 D-dur Allegro
512 339 359 D-dur Allegro
513 S3 176 C-dur Moderato e Molto allegro–Presto
514 1 389 C-dur Allegro
515 255 417 C-dur Allegro
516 S12 523 d-moll Allegretto
517 266 517 d-moll Prestissimo
518 116 390 F-dur Allegro
519 475 445 f-moll Allegro assai
520 86 362 G-dur Allegretto
521 408 492 G-dur Allegro
522 S25 526 G-dur Allegro
523 490 527 G-dur Allegro
524 283 528 F-dur Allegro
525 188 529 F-dur Allegro
526 456 530 c-moll Allegro comodo
527 458 531 C-dur Allegro assai
528 200 532 B-dur Allegro
529 327 533 B-dur Allegro
530 44 534 E-dur Allegro
531 430 535 E-dur Allegro
532 223 536 a-moll Allegro
533 395 537 A-dur Allegro assai
534 11 538 D-dur Cantabile
535 262 531 D-dur Allegro
536 236 540 A-dur Cantabile
537 293 541 A-dur Prestissimo
538 254 542 G-dur Allegretto
539 121 543 G-dur Allegro
540 S17 544 F-dur Allegretto
541 120 545 F-dur Allegretto
542 167 546 F-dur Allegretto
543 227 547 F-dur Allegro
544 497 548 B-dur Cantabile
545 500 549 B-dur Prestissimo
546 312 550 g-moll Cantabile
547 S28 551 G-dur Allegro
548 404 552 C-dur Allegretto
549 S1 553 C-dur Allegro
550 S42 554 B-dur Allegretto
551 396 555 B-dur Allegro
552 421 556 d-moll Allegretto
553 425 557 d-moll Allegro
554 S21 558 F-dur Allegretto
555 477 559 f-moll Allegro

Referanser[rediger | rediger kilde]