Liste over Huawei-telefoner

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Huawei

Ascend-modellene[rediger | rediger kilde]

Ascend-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend M860[1]
  • Huawei Ascend II[2]

Ascend D-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend D Quad[3]
  • Huawei Ascend D Quad XL[4]
  • Huawei Ascend D1[5]
  • Huawei Ascend D1 Quad
  • Huawei Ascend D2[6]
  • Huawei Ascend D3

Ascend G-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend G300[7]
  • Huawei Ascend G312[8]
  • Huawei Ascend G330[9]
  • Huawei Ascend G330D U8825D[10]
  • Huawei Ascend G350[11]
  • Huawei Ascend G500[12]
  • Huawei Ascend G510[13]
  • Huawei Ascend G525[14]
  • Huawei Ascend G526[15]
  • Huawei Ascend G535[16]
  • Huawei Ascend G6[17]
  • Huawei Ascend G6 4G[18]
  • Huawei Ascend G600[19]
  • Huawei Ascend G610[20]
  • Huawei Ascend G615[21]
  • Huawei Ascend G620s[22]
  • Huawei Ascend G628[23]
  • Huawei Ascend G630[24]
  • Huawei Ascend G7[25]
  • Huawei Ascend G700[26]
  • Huawei Ascend G730[27]
  • Huawei Ascend G740[28]

Ascend P-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend P1[29]
  • Huawei Ascend P1 LTE[30]
  • Huawei Ascend P1s[31]
  • Huawei Ascend P1 XL U9200E[32]
  • Huawei Ascend P2[33]
  • Huawei Ascend P6[34]
  • Huawei Ascend P6 S[35]
  • Huawei Ascend P7[36]
  • Huawei Ascend P7 mini[37]
  • Huawei Ascend P7 Sapphire Edition[38]

Ascend Mate-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend Mate[39]
  • Huawei Ascend Mate2 4G[40]
  • Huawei Ascend Mate7[41]
  • Huawei Ascend Mate7 Monarch[42]

Ascend GX-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend GX1[43]

Ascend P-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend P1[29]
  • Huawei Ascend P1 LTE[30]
  • Huawei Ascend P1s[31]
  • Huawei Ascend P1 XL U9200E[32]
  • Huawei Ascend P2[33]
  • Huawei Ascend P6[34]
  • Huawei Ascend P6 S[35]
  • Huawei Ascend P7[36]
  • Huawei Ascend P7 mini[37]
  • Huawei Ascend P7 Sapphire Edition[38]

Ascend Q-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend Q M5660[44]

Ascend W-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend W1[45]
  • Huawei Ascend W2[46]
  • Huawei Ascend W3[47]

Ascend X-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend X

Ascend Y-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Ascend Y[48]
  • Huawei Ascend Y100[49]
  • Huawei Ascend Y200[50]
  • Huawei Ascend Y220[51]
  • Huawei Ascend Y201
  • Huawei Ascend Y201 Pro[52]
  • Huawei Ascend Y210D[53]
  • Huawei Ascend Y220[54]
  • Huawei Ascend Y300[55]
  • Huawei Ascend Y320[56]
  • Huawei Ascend Y330[57]
  • Huawei Ascend Y511[58]
  • Huawei Ascend Y520[59]
  • Huawei Ascend Y530[60]
  • Huawei Ascend Y540[61]
  • Huawei Ascend Y550[62]
  • Huawei Ascend Y600[63]

Huawei-modellene[rediger | rediger kilde]

Enjoy-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Enjoy 5s[64] (også kjent som Huawei GR3 uten fingeravtrykksleser)

G-serien[rediger | rediger kilde]

P-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei P8[88]
  • Huawei P8max[89]
  • Huawei P8lite[90]
  • Huawei P8lite ALE-L04[91]
  • Huawei P8 Lite (2017)[92]
  • Huawei P9[93]
  • Huawei P9 lite[94]
  • Huawei P9 lite mini[95] (også kjent som Huawei Y6 Pro 2017)
  • Huawei P9 Plus[96]
  • Huawei P10[97]
  • Huawei P10 Lite[98] (også kjent som Huawei Nova Youth)
  • Huawei P10 Plus[99]
  • Huawei P20[100]
  • Huawei P20 lite[101] (Huawei Nova 3e i Kina og Malaysia)
  • Huawei P20 Pro[102]
  • Huawei P smart[103] (også kjent som Huawei Enjoy 7S i China)

Mate-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Mate S[104] (også kjent som Huawei Mate S Dual SIM)
  • Huawei Mate SE[105] (Huawei Honor 7X (USA))
  • Huawei Mate 8[106] (også kjent som Huawei Ascend Mate8)
  • Huawei Mate 9 [107]
  • Huawei Mate 9 Pro[108]
  • Huawei Mate 9 Lite[109] (Huawei Honor 6X)
  • Huawei Mate 9 Porsche Design[110]
  • Huawei Mate 10[111]
  • Huawei Mate 10 Pro[112]
  • Huawei Mate 10 Lite[113] (også kjent som Huawei Nova 2i, Huawei Nova2i (Malaysia), Huawei Maimang 6 (Kina), Huawei Honor 9i (India) og Huawei G10)
  • Huawei Mate 10 Porsche Design[114]
  • Huawei Mate RS Porsche Design[115]

Nova-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei nova[116]
  • Huawei nova plus[117]
  • Huawei Nova Smart[118] (Huawei Enjoy 6s)
  • Huawei Nova Youth[119] (Huawei P10 Lite)
  • Huawei Nova Young[120] (Huawei Y6 (2017))
  • Huawei Nova Lite[121] (Huawei P8 Lite (2017))
  • Huawei Nova Lite+[122] (Huawei Y7)
  • Huawei nova 2[123]
  • Huawei nova 2s[124]
  • Huawei nova 2 plus[125]
  • Huawei Nova 2i/Nova2i[126] (Huawei Mate 10 Lite)
  • Huawei Nova 2 Lite[127] (Huawei Y7 Prime (2018))
  • Huawei Nova 3e[128] (Huawei P20 lite)

GR-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei GR3 (2017)[129] (Huawei P8 Lite (2017))
  • Huawei GR3[130] (Huawei Enjoy 5s)
  • Huawei GR5 2017[131] (Huawei Honor 6X)
  • Huawei GR5W[132] (Huawei Honor 5X)

Y-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei Y360[133] (også kjent som Huawei Y3)
  • Huawei Y300II[134]
  • Huawei Y3II[135] (også kjent som Huawei Y3 2 og Huawei Honor Bee 2 (India))
  • Huawei Y3 (2017)[136] (også kjent som Huawei Y5 lite 2017 i Latin-Amerika)
  • Huawei Y3 (2018)[137]
  • Huawei Y560[138] (også kjent som Huawei Y5)
  • Huawei Y5II[139] (også kjent som Huawei Y5 2, Huawei Honor 5, Huawei Honor Play 5 og Huawei Honor 5 Play)
  • Huawei Y5 (2017)[140] (også kjent som Huawei Y5 III og Huawei Y5 3
  • Huawei Y5 Prime (2018)[141]
  • Huawei Y6[142] (også kjent som Huawei Honor 4A i Kina)
  • Huawei Y625[143]
  • Huawei Y635[144]
  • Huawei Y6II Compact[145]
  • Huawei Y6 Pro[146] (også kjent som Honor Play 5X og Huawei Enjoy 5)
  • Huawei Y6 (2017)[147] (også kjent som Honor 6 Play (Kina) og Huawei Nova Young)
  • Huawei Y6 (2018)[148]
  • Huawei Y7[149] (også kjent som Huawei Nova Lite+ og Huawei Ascend XT2 (AT&T))
  • Huawei Y7 Prime[150] (også kjent som Y7 Prime (Globalt), Holly 4 Plus (India) og Enjoy 7 Plus (Kina)
  • Huawei Y7 Prime (2018)[151] (også kjent som Nova 2 Lite i Malaysia)
  • Huawei Y7 Pro (2018)[152]
  • Huawei Y9 (2018)[153] (også kjent som Huawei Enjoy 8 Plus i Kina)

Honor-serien[rediger | rediger kilde]

  • Huawei U8860 Honor[154]
  • Huawei Honor 2[155]
  • Huawei Honor 3[156]
  • Huawei Honor 3C[157]
  • Huawei Honor 3C 4G/Huawei Honor 3C LTE[158]
  • Huawei Honor 3C Play[159]
  • Huawei Honor 3X G750[160] (også kjent som Huawei Ascend G750))
  • Huawei Honor 3X Pro[161]
  • Huawei Honor 4A[162] (Huawei Y6)
  • Huawei Honor 4C[163] (også kjent som Huawei G Play Mini)
  • Huawei Honor 4X[164] (også kjent som Huawei Glory Play 4X)
  • Huawei Honor 5[165] (Huawei Y5II)
  • Huawei Honor 5A[166]
  • Huawei Honor 5c[167] (også kjent som Huawei Honor 7 Lite og Huawei GT3)
  • Huawei Honor 5X[168] (også kjent som Huawei Honor X5 og Huawei GR5W)
  • Huawei Honor 5 Play/Huawei Honor Play 5[169] (Huawei Y5II)
  • Huawei Honor 6[170]
  • Huawei Honor 6A (Pro)[171] (også kjent som Honor Holly 4 (India), Honor 6A Pro (Italia) og Honor 5C pro (MEA).)
  • Huawei Honor 6C[172]
  • Huawei Honor 6C Pro[173]
  • Huawei Honor 6x (Huawei Honor 6 Plus)
  • Huawei Honor 6X[174] (også kjent som Huawei Mate 9 Lite og Huawei GR5 2017)
  • Huawei Honor 6 Plus[175] (også kjent som Huawei Honor 6x)
  • Huawei Honor 7[176] (også kjent som Huawei Honor 7 Enhanced Edition; Huawei Honor 7 Dual SIM)
  • Huawei Honor 7i[177] (også kjent som Huawei Shot X)
  • Huawei Honor 7 Lite[178] (Huawei Honor 5c)
  • Huawei Honor 7s[179] (også kjent som Huawei Honor Play 7 i Kina)
  • Huawei Honor 7A[180]
  • Huawei Honor 7C[181] (også kjent som Huawei Enjoy 8 i Kina)
  • Huawei Honor 7X[182] (også kjent som Huawei Mate SE)
  • Huawei Honor 8[183]
  • Huawei Honor 8 Lite[184] (Huawei P8 Lite(2017))
  • Huawei Honor 8 Pro[185] (også kjent som Huawei Honor V9 i China)
  • Huawei Honor 8 Smart[186] (Huawei P9 lite)
  • Huawei Honor 9[187] (også kjent som Huawei Honor 9 Premium)
  • Huawei Honor 9i[188] (Huawei Mate 10 Lite)
  • Huawei Honor 9 Lite[189] (også kjent som Huawei Honor 9 Youth Edition)
  • Huawei Honor 10[190]
  • Huawei Honor V8[191]
  • Huawei Honor V9[192] (Huawei Honor 8 Pro)
  • Huawei Honor View 10[193] (også kjent som Huawei Honor V10 i Kina)
  • Huawei Honor 4 Play[194] (også kjent som Huawei Ascend G620s)
  • Honor Play 5X[195] (Huawei Y6 Pro)
  • Honor 6 Play[196] (Huawei Y6 (2017))
  • Huawei Honor Bee[197] (også kjent som Huawei Y5c)
  • Huawei Honor Bee 2[198] (Huawei Y3II)
  • Huawei Honor Holly[199]
  • Huawei Honor Holly 2 Plus[200]
  • Huawei Honor Holly 3[201] (også kjent som Huawei Y6 II og Huawei Honor 5A (Malaysia))
  • Huawei Honor Note 8[202] (også kjent som Huawei Honor V8 Max)
  • Huawei Honor Note 9[203]
  • Huawei Honor X1 7D-501u[204] (Huawei MediaPad X1)
  • Huawei Honor Tablet T1[205] (Huawei MediaPad T1 8.0)
  • Huawei Honor Magic[206]
  • Huawei Honor Pad 2[207]


  1. ^ «Huawei Ascend M860 price, specifications, features, comparison». NDTV Gadgets360.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  2. ^ «Huawei Ascend II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  3. ^ «Huawei Ascend D quad - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  4. ^ «Huawei Ascend D quad XL - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  5. ^ «Huawei Ascend D1 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  6. ^ «Huawei Ascend D2 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  7. ^ «Huawei Ascend G300 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  8. ^ «Huawei Ascend G312 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  9. ^ «Huawei Ascend G330 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  10. ^ «Huawei Ascend G330D U8825D - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  11. ^ «Huawei Ascend G350 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  12. ^ «Huawei Ascend G500 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  13. ^ «Huawei Ascend G510 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  14. ^ «Huawei Ascend G525 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  15. ^ «Huawei Ascend G526 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  16. ^ «Huawei Ascend G535 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  17. ^ «Huawei Ascend G6 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  18. ^ «Huawei Ascend G6 4G - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  19. ^ «Huawei Ascend G600 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  20. ^ «Huawei G610 price, specifications, features, comparison». NDTV Gadgets360.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  21. ^ «Huawei Ascend G615 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  22. ^ «Huawei Ascend G620s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  23. ^ «Huawei Ascend G628 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  24. ^ «Huawei Ascend G630 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  25. ^ «Huawei Ascend G7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  26. ^ «Huawei Ascend G700 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  27. ^ «Huawei Ascend G730 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  28. ^ «Huawei Ascend G740 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  29. ^ a b «Huawei Ascend P1 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  30. ^ a b «Huawei Ascend P1 LTE - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  31. ^ a b «Huawei Ascend P1s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  32. ^ a b «Huawei Ascend P1 XL U9200E - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  33. ^ a b «Huawei Ascend P2 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  34. ^ a b «Huawei Ascend P6 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  35. ^ a b «Huawei Ascend P6 S - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  36. ^ a b «Huawei Ascend P7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  37. ^ a b «Huawei Ascend P7 mini - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  38. ^ a b «Huawei Ascend P7 Sapphire Edition - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  39. ^ «Huawei Ascend Mate - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  40. ^ «Huawei Ascend Mate2 4G - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  41. ^ «Huawei Ascend Mate7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  42. ^ «Huawei Ascend Mate7 Monarch - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  43. ^ «Huawei Ascend GX1 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  44. ^ «Huawei Ascend Q M5660 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  45. ^ «Huawei Ascend W1 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  46. ^ «Huawei Ascend W2 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  47. ^ «Huawei Ascend W3 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  48. ^ «Huawei Ascend Y - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  49. ^ «Huawei Ascend Y100 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  50. ^ «Huawei Ascend Y200 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  51. ^ «Huawei Ascend Y220 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  52. ^ «Huawei Ascend Y201 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  53. ^ «Huawei Ascend Y210D - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  54. ^ «Huawei Ascend Y220 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  55. ^ «Huawei Ascend Y300 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  56. ^ «Huawei Ascend Y320 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  57. ^ «Huawei Ascend Y330 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  58. ^ «Huawei Ascend Y511 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  59. ^ «Huawei Ascend Y520 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  60. ^ «Huawei Ascend Y530 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  61. ^ «Huawei Ascend Y540 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  62. ^ «Huawei Ascend Y550 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  63. ^ «Huawei Ascend Y600 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  64. ^ «Huawei Enjoy 5s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  65. ^ «Huawei Honor 4C - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  66. ^ «Phone Finder results - GSMArena.com». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  67. ^ «Huawei G3621L - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  68. ^ «Huawei G5000 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  69. ^ «Huawei G6005 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  70. ^ «Huawei G5500 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  71. ^ «Huawei G5520 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  72. ^ «Huawei G6150 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  73. ^ «Huawei G6153 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  74. ^ «Huawei G6310 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  75. ^ «Huawei G6600 Passport - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  76. ^ «Huawei G6608 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  77. ^ «Huawei G6800 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  78. ^ «Huawei G7002 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  79. ^ «Huawei G7005 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  80. ^ «Huawei G7010 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  81. ^ «Huawei G7206 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  82. ^ «Huawei G7300 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  83. ^ «Huawei G7 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  84. ^ «Huawei G8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  85. ^ «Huawei P9 lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  86. ^ «Huawei G9 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  87. ^ «Huawei G10 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  88. ^ «Huawei P8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  89. ^ «Huawei P8max - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  90. ^ «Huawei P8lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  91. ^ «Huawei P8lite ALE-L04 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  92. ^ «Huawei P8 Lite (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  93. ^ «Huawei P9 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  94. ^ «Huawei P9 lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  95. ^ «Huawei P9 lite mini - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  96. ^ «Huawei P9 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  97. ^ «Huawei P10 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  98. ^ «Huawei P10 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  99. ^ «Huawei P10 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  100. ^ «Huawei P20 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  101. ^ «Huawei P20 lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  102. ^ «Huawei P20 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  103. ^ «Huawei P smart - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  104. ^ «Huawei Mate S - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  105. ^ «Huawei Honor 7X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  106. ^ «Huawei Mate 8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  107. ^ «Huawei Mate 9 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  108. ^ «Huawei Mate 9 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  109. ^ «Huawei Honor 6X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  110. ^ «Huawei Mate 9 Porsche Design - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  111. ^ «Huawei Mate 10 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  112. ^ «Huawei Mate 10 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  113. ^ «Huawei Mate 10 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  114. ^ «Huawei Mate 10 Porsche Design - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  115. ^ «Huawei Mate RS Porsche Design - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  116. ^ «Huawei nova - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  117. ^ «Huawei nova plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  118. ^ «Huawei Enjoy 6s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  119. ^ «Huawei P10 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  120. ^ «Huawei Y6 (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  121. ^ «Huawei P8 Lite (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  122. ^ «Huawei Y7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  123. ^ «Huawei nova 2 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  124. ^ «Huawei nova 2s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  125. ^ «Huawei nova 2 plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  126. ^ «Huawei Mate 10 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  127. ^ «Huawei Y7 Prime (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  128. ^ «Huawei P20 lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  129. ^ «Huawei P8 Lite (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  130. ^ «Huawei Enjoy 5s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  131. ^ «Huawei Honor 6X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  132. ^ «Huawei Honor 5X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  133. ^ «Huawei Y360 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  134. ^ «Huawei Y300II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  135. ^ «Huawei Y3II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  136. ^ «Huawei Y3 (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  137. ^ «Huawei Y3 (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  138. ^ «Huawei Y560 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  139. ^ «Huawei Y5II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  140. ^ «Huawei Y5 (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  141. ^ «Huawei Y5 Prime (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  142. ^ «Huawei Y6 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  143. ^ «Huawei Y625 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  144. ^ «Huawei Y635 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  145. ^ «Huawei Y6II Compact - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  146. ^ «Huawei Y6 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  147. ^ «Huawei Y6 (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  148. ^ «Huawei Y6 (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  149. ^ «Huawei Y7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  150. ^ «Huawei Y7 Prime - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  151. ^ «Huawei Y7 Prime (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  152. ^ «Huawei Y7 Pro (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  153. ^ «Huawei Y9 (2018) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  154. ^ «Huawei U8860 Honor - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  155. ^ «Huawei Honor 2 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  156. ^ «Huawei Honor 3 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  157. ^ «Huawei Honor 3C - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  158. ^ «Huawei Honor 3C 4G - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  159. ^ «Huawei Honor 3C Play - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  160. ^ «Huawei Honor 3X G750 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  161. ^ «Huawei Honor 3X Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  162. ^ «Huawei Y6 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  163. ^ «Huawei Honor 4C - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  164. ^ «Huawei Honor 4X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  165. ^ «Huawei Y5II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  166. ^ «Huawei Honor 5A - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  167. ^ «Huawei Honor 5c - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  168. ^ «Huawei Honor 5X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  169. ^ «Huawei Y5II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  170. ^ «Huawei Honor 6 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  171. ^ «Huawei Honor 6A (Pro) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  172. ^ «Huawei Enjoy 6s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  173. ^ «Huawei Honor 6C Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  174. ^ «Huawei Honor 6X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  175. ^ «Huawei Honor 6 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  176. ^ «Huawei Honor 7 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  177. ^ «Huawei Honor 7i - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  178. ^ «Huawei Honor 5c - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  179. ^ «Huawei Honor 7s - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  180. ^ «Huawei Honor 7A - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  181. ^ «Huawei Honor 7C - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  182. ^ «Huawei Honor 7X - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  183. ^ «Huawei Honor 8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  184. ^ «Huawei P8 Lite (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  185. ^ «Huawei Honor 8 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  186. ^ «Huawei P9 lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  187. ^ «Huawei Honor 9 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  188. ^ «Huawei Mate 10 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  189. ^ «Huawei Honor 9 Lite - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  190. ^ «Huawei Honor 10 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  191. ^ «Huawei Honor V8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  192. ^ «Huawei Honor 8 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  193. ^ «Huawei Honor View 10 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  194. ^ «Huawei Honor 4 Play - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  195. ^ «Huawei Y6 Pro - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  196. ^ «Huawei Y6 (2017) - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  197. ^ «Huawei Honor Bee - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  198. ^ «Huawei Y3II - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  199. ^ «Huawei Honor Holly - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  200. ^ «Huawei Honor Holly 2 Plus - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  201. ^ «Huawei Honor Holly 3 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  202. ^ «Huawei Honor Note 8 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  203. ^ «Huawei Honor Note 9 - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  204. ^ «Huawei MediaPad X1 - Full tablet specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  205. ^ «Huawei MediaPad T1 8.0 - Full tablet specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  206. ^ «Huawei Honor Magic - Full phone specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018. 
  207. ^ «Huawei Honor Pad 2 - Full tablet specifications». www.gsmarena.com (engelsk). Besøkt 30. mai 2018.