Liste over episoder av Camp Lazlo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Dette er en liste over Camp Lazlo-episoder. Camp Lazlo er en amerikansk animert TV-serie som vises på Cartoon Network, og har tilsammen utgitt fire sesonger og totalt 52 episoder i Norge.

Sesong 1: 2006[rediger | rediger kilde]

# Sendedato Norsk tittel Orig. tittel
Handling 1 6. januar 2006 «Parasittvenner» «Parasitic Pal» Lazlo tar en dukkert i Leaky Lake, og får en ny venn: en blodsugende igle som har festet seg til hodet hans.
«Det er ingen piknik» «It's No Picnic» Bønnespeiderne og ekornspeiderne møter hverandre i en intens konglesittingkonkurranse for å se hvem som får rettighetene til en sølepytt.
2 7. januar 2006 «Det svakeste ledd» «The Weakest Link» Det er tid for den årlige inspeksjonen i Kidneyleiren, og for å sørge for at alt går som smurt, blir Gélebønnene sent på et oppdrag å finne en faretruet stein - langt, langt borte.
«Skattøya» «Lumpy Treasure» Myggestikk på Rajs rumpe viser et skattekart.
4 13. januar 2006 «Skogens venn» «Tree Hugger» Et veldig sjeldent tre kommer til Kidneyleiren, og Géletrioen må forhindre at Lumpus hugger det ned.
«Marshmallow Jones» «Marshmallow Jones» Raj spiser opp alle marshmallowsene i leiren, og blir avhengig.
5 14. januar 2006 «På fisketur (på en måte)» «Gone Fishin' (Sort of)» Lumpus bestemmer seg for å fiske i Leaky Lake (den nærmeste innsjøen), noe som Geléhytta klarer å spolere fordi de ødelegger båten hans. Lumpus støter også på en sjøorm.
«Bønner fra Mars» «Beans Are from Mars» Geléhytta gjør det dårlig på en førstehjelpsprøve, og beslutter seg for å trene på fritiden. Lazlo skaper statisk elektrisitet og de andre følger etter. Samtidig tror ekornspeiderne at bønnespeiderne er fra Mars og biter på når de ser de lysende speiderne i hytta deres. Lazlo fikser likevel et slags hørespill som ekornspeiderne går rett på. Resultatet blir at Lazlo og de andre får is av de lurte speiderne (som egentlig er frossent lim).
8 21. januar 2006 «Slangeøye» «Snake Eyes» Lazlo og de andre finner en slange som de kaller Slangi. Når de «leker gjemsel» forsvinner Slangi og de får «hjelp» av Patsy til å fange den. Patsys kunnskap om slanger settes det spørsmål ved når hun uttaler seg om Samsons briller: «Nå blir det enklere å finne Slangi, for han har mistet brillene sine». I tillegg tror Lazlo at Slangi har spist opp alle, men egentlig har de bare gjemt seg høyt oppe i et tre.
«Racerkjør» «Racing Slicks» Gelébønnene lager en olabil, og lar Slinkman lede laget deres i en konkurranse.
3 8. januar 2006 «Slukk lyset» «Lights Out» Speiderfører Lumpus er på utkikk etter en sjelden komet i nattehimmelen, men han må få Gélebønnene til å slukke lysene deres hvis han vil se den.
«Svømmemerke» «Swimming Buddy» Lazlo prøver å hjelpe Raj å overkomme hans vannskrekk, så Raj kan fullføre hans svømmetest.
6 15. januar 2006 «Bedårende Doe» «Dosey Doe» Lumpus er forelsket i Jane Doe, og for å hjelpe lager Lazlo en dansefest, som de færreste i leiren liker.
«Vidunderspeideren Clam» «Prodigious Clamus» Lumpus får vite at en av speiderne er et geni, og tester de alle, til det viser seg at Clam er geniet.
7 20. januar 2006 «Ingentingklubben» «The Nothing Club» Edward lager en klubb, som alle unntatt Lazlo får være med i. Etter hvert viser det seg at det er «Anti-Lazlo-Klubben» som Edward driver. Derimot blir Lazlos «Ingentingklubben» mye mer populær.
«Lille lama» «Loogie Llama» På grunn av mangel på natur hos bønnespeiderne finner de en lama. Under påskudd av at det er en enhjørning, bytter de den mot alle hestene til ekornspeiderne.
9 22. januar 2006 «Regulering» «Float Trippers» Raj mister gommen sin, og frykter en dental katastrofe.
«Parykkprofeten» «The Wig of Why» Lazlo blir til Madame Lazlo, spådamen, når han finner Frøken Mucus' parykk. Alle spådommene går i oppfyllelse, men da han gir en siste spådom, blir leiren besatt av å finne den.
11 28. januar 2006 «Restauranten» «Prickly Pining Dining» Når McMüsli blir syk, blir bønnespeiderne nødt til å spise i byen. Det blir derimot prekært når Géletrioen blir gjenglemt på toalettet, og Lumpus ikke har noen penger å betale maten med.
«Kidneyleiren stinker» «Camp Kidney Stinks» I stedet for å vaske seg, skitner nesten hele leiren seg ned, foruten Samson, som i stedet drar fra leiren på grunn av hans «meget følsomme nese».
10 27. januar 2006 «Sneglefesten» «Slugfest» Slinkman vil dra på sneglefesten (som kun holdes hvert 3. år). Det vil ikke Lumpus, fordi Slinkman er hans personlige assistent. Derfor må Lazlo, Raj og Clam hjelpe Slinkman med å sette seg opp mot Lumpus.
«Brød og wienerpølser» «Beans & Weenies» Fordi Géletrioen får McMüsli til å dra fra leiren, straffes de med å lage egne hot dog-mandager, noe de får til ganske bra. Derimot skaper suksessen splittelse innad i trioen.
12 29. januar 2006 «Narrestreker» «Beans and Pranks» Den 9. juni, spiller noen alltid skøyerstreker på Lumpus. Derfor sender han Slinkman for å spionere på Géletrioen.
«Filmkveld» «Movie Night» Det skal vises skrekkfilm i Kidneyleiren, men den som har gledet seg mest, Edward, får ikke se filmen, fordi han ikke er gammel nok (noe alle de andre er). Derfor blir Lazlo satt til å leke med ham.
13 3. februar 2006 «Den store osten» «The Big Cheese» Raj får tilsendt et indisk ostehjul, som Lumpus absolutt må ha. Derimot er ostehjulet fullt av sulfater, og ekstremt giftig.
«Ned med buksene» «Campers All Pull Pants» Edward blir besatt av tanken på å se speiderne med buksene neddratt, og drar ned buksene på alle, unntatt Lazlo, som ikke er i leiren. Derfor gjemmer Lazlo seg når han kommer tilbake.

Sesong 2: 2006[rediger | rediger kilde]

# Sendedato Norsk tittel Orig. tittel Handling
14 15. september 2006 «halloween» «Hallobeanies» Det er halloween, og hvert år på denne tiden drar speiderne til Stikkestad, mens Lumpus er hjemme å spisser godteri. Lazlo og vennene vil gå halloween i Kidneyleieren.
«Kjøttmann» «Meatman» Lazlo, Raj og Clam lager en Kjøttfigur som de kaller Kjøttmann.
15 16. september 2006 «Ingen pærler, ingen varer» «No Beads, No Business» Raj har fått jobb i leirbutikken som har dette ordtaket: Ingen pærler, ingen varer.
«Frøken fru, fru» «Miss Fru Fru» Jane Doe vil at speiderne hennes skal delta i Frøken fru, fru konkurransen (noe de ikke vil).
16 17. september 2006 «Foreldredagen» «Parent's Day» Foreldredagen er dagen hvor speidernes foreldre kommer på besøk. Men når Lazlo finner ut at Lumpus foreldre ikke kom på noen av foreldredagene, kler han, Raj og Clam seg ut som Lumpus foreldre.
«Kidney-Ki» «Club Kidney-Ki» Slinkman får ordre fra sykepleier Leslie om å ta seg en ferie til Hawaii. Når Speiderfører Lumpus får høre om dette frykter han å miste sin trofaste assistent. Han prøver å få Slinkman til å tro at Kideneyleiren er Hawaii.
17 22. september 2006 «Hjelpsomhetsmerke» «Handy Helper» Lumpus har ikke hjelpsomhetsmerke, så han må prøve å hjelpe Lazlo og vennene med noe, ellers blir han utvist av leieren.
«Forelsket» «Love Sick» Clam blir forelsket i Gretchen, som er veldig smittsomt. Lazlo og Raj prøver å finne motgiften, som er blåbærpai.
18 23. september 2006 «Yndlingsdukken» «Hello Dolly» Bønnespeiderne finner Edwards dukke, Veronica. Edward forsøker så godt han kan for å få dukken tilbake uten å avsløre sin hemmelighet, men Lazlo finner den til slutt ut. Edward holder i mellomtiden på med å demonstrere for bønnespeiderne at dukken ikke er hans ved å sprenge den. Han blir stoppet i siste liten av Lazlo som er på nippet til å avsløre hemmeligheten. I stedet for at det skjer eksloderer Edward en annen dukke lagd av sylteagurker, tannpirkere og Marshmellows.
«Hetebølge» «Over Cooked Beans» Det er en hetebølge i Kidneyleiren og bønnespeiderne holder på å koke ihjel. På vei tilbake fra renseriet i Stikkestad får Geléspeiderne en «gave fra himmelen», et air conditioning-anlegg. De installerer den i hytta deres og får den avkjølt. De andre speiderne oppdager anlegget i løpet av natten og den blir stålet fra hytte til hytte. Etter en disputt om hvem som skal få enerett på anlegget, blir den eventuelt slynget opp i luften. Den reagerer med regndråper i atmosfæren, eksploderer og sender ut nedbør i form av snø over Kidneyleiren til alles fornøyelse.
19 24. september 2006 «Slaget ved Kviseryggfjellet» «The Battle of Pimpleback Mountain» Lumpus vil sette opp telte til sin oldefar genneral sør Lumpus på Kviseryggfjellet. Lazlo og vennene blir med, men uheldigvis setter det seg en edderkopp på Rajs nese som gjør han helt vil og ødelegger Lumpus telt. Lazlo foreslår at de kan vente til Lumpus er fornøyd nåkk til å tro at bare var en ulyke.
«Dødsbønnestupet» «Dead Bean Drop» Gelétrioen finner ut at Slinkman var en tidligere profesjonell bobsledekjører og prøver å få ham til å gjenoppleve disse tidene. Slinkman er skeptisk fordi han han ikke klarte et viktig sledestunt, som var grunnen til at han ga seg. Derimot finner han ut at Lumpus var grunnen til at han ikke klarte stuntet. Han bestemmer seg for gjennomføre stuntet en gang til sammen med en livredd Lumpus.
20 29. september 2006 «Bønner og ubåter» «I've Never Bean in a Sub» Gelétrioen prøver å samle sammen penger til noe kult for Kidneyleiren etter en liten krangel med ekornspeiderne. Deres plan som er å selge utgåtte bønner blir en fiasko, så Lazlo stabler dem heller oppå hverandre og prøver å slå verdensrekorden.
«Snipejakten» «The Great Snipe Hunt» Lumpus lurer Gelétrioen til å gå på en oppdiktet snipejakt. Etter en hendelse hvor Lumpus blir fanget i snipeburet, tror de Lumpus er en snipe. De kaller «snipen» for Jennifer Sufflé.
21 30. september 2006 «Raping til besvær» «Burpless Bean» Bønnespeiderne skal ha underholdning ved å rape Veddeløpssangen. Problemet er at Lazlo ikke kan rape, så Edward prøver å lære han det.
«Hemmelig håndhilsen» «Slap Happy» Lumpus er med i en hemmelig klubb som har en hemmelig håndhilsen. Bønnespeiderne ser Lumpus øve på den å tror at det er en ny leirøvelse. Lumpus får vite om dette, og prøver å lære speiderne en ny håndhilsen.
22 1. oktober 2006 «Snø bønner» «Snow Beans» Bønnespeiderne og ekornspeiderne skal på skitur, og det er to nybegynnere i år: Lazlo og Lumpus.
«Ufordragelige gjødselbiller» «Irreconcilable Dungferences» Gjødselbillene har en krangel, så Lazlo prøver å gjøre dem venner igjen.
23 6. oktober 2006 «Gale masgoter» «Mascot Madness» Edward vil bli leirmasgoten, men uheldigvis blir det Raj og Clam som blir det.
«Tomat speideren» «Tomato Paste» Edward har fått alle merkene i Kidneyleieren, så da må han dra til Tomatleieren. Kommandant Hoo Haa kommer for å teste Edward i alle merkene. Sellom merkene er falske klarer han testen. Edward vil ikke bli en Tomatspeider, så han og Lumpus prøver å lure Hoo Haa. Forsøket deres virket ikke, men heldigvis gir Lazlo Edward en tegning som gjør han så glad, at han begynner å gråte av glede. Hoo Haa ser det å han kaster Edward ut av bilen og sier «Tomatspeidere gråter ikke».
25 8. oktober 2006 «Samson leieren» «Camp Samson» Speiderhåndboken har kommet og Samson er ikke med på noen bildene. Det gjør Samson lei seg, så han kopier et bide av seg selv flere ganger, og limer dem i håndboken.
«Domme bønner» «Beany Weenies» Frøken Mucus syns bønnespeiderne er late og sløve, så hun ringer Hoo Haa å ber han om å teste speiderne i en test.
24 7. oktober 2006 «Historien om skogsgnomene» «There's No Place Like Gnome» Edward blir bit av en skogsgnom, og må ta et av Lumpus sine nesehår før solnedgang, ellers blir han kokt i stykker av skogsgnomene.
«Varmekilde feber» «Hot Spring Fever» Raj har sin egen varmekilde som han bader i hver dag. Men når han finner ut at Samson også bruker varmekilden begynner de å krangle om den.
27 12. februar 2007 «Hallo sommer, farvel leir» «Hello Summer, Goodbye Camp» Kidneyleieren blir lagt ned, så da prøver Lazlo, Raj, Clam og Patzy å finne den store bønnen.

Sesong 3: 2007[rediger | rediger kilde]

# Sendedato Norsk tittel Orig. tittel Handling
26 13. oktober 2006 «7 dødelige smørbrød» «7 Deadly Sandwiches» Speiderne setter opp et teaterstykke om 7 dødelige smørdbrød.
28 13. februar 2007 «Den store høna» «The Big Weigh in» Bønnespeiderne skal ha undersøkningstest, og på Lumpus sin test står det at han veier veldig lite, å det er ikke bra. Voksne elger pleier å veie over 2000 kg, så Lumpus prøver å finne noe stort han kan spise. Til slutt finner han en kjempestor og sjelden høne.
«Harde tider for Samson» «Hard Days Samson»
29 14. februar 2007 «Mens vi venter på Edward» «Waiting for Edward»
«Bønner i Lekeland» «Beans in Toyland» Bønnespeiderne har ingen leker, men en dag får Clam et jetfly. Uheldigvis lander flyet i Frøken Mucus campingvogn. Clam drar til Eikholmen for å få tilbake flyet, men det er ikke engkelt. Frøken Mucus hater besøk. Heldigvis ruller campingvogna ned en bakke, så alle lekene som var i campingvognen lander i Kidneyleieren.
30 15. februar 2007 «Hvor er Clam?» «Where's Clam?» Clam er blitt borte i skogen, så Raj sier til Lazlo at han har blitt usynlig. Lazlo tror han snakker sant, og viser de andre speiderne at Clam er usynlig, men ingen tror han. Da Lazlo går inn i hytta vil han skrive en lapp, men han legger merkke til at blekke er usyneligblekk.
«Dinosaur bowling» «Bowling for Dinosaurs»
31 16. februar 2007 «Ekorn setes» «Squirrel Seats» Patsy ville at hun og Lazlo sitte sammen hjemover, guttene planlegger å komme først til bussen. Raj sitter sammen med Patsy og hun forteller til Raj at Gretchen liker Edward. «Creepy Crawly Campy»
32 17. februar 2007 «Sov Søtt» «Sweet Dreams Baby»
«Jordtyver» «Dirt Nappers»
33 18. februar 2007 «Romkamerater» «Spacemates»
«Temperamentsteltet» «Temper Tee Pee»
34 19. februar 2007 «Lazlo elsker paraden» «Lazlo Loves a Parade» Det er parade i byen, og bønnespeiderne lager seg sin egen paradebåt. Uheldigvis blir paradebåten stjålet av ekornspeiderne, så Lazlo prøver å få den tilbake.
«Er du der S.M.I.T.S.? Det er meg Samson» «Are You There S.M.I.T.S.? It's Me Samson»
35 20. februar 2007 «Elfenbenfeen» «Tusk Wizard» Raj har mistet en støttann, og når elefanter mister støttenner, kommer Elfenbenfeen og tar tanna og gir elefanten en femkroning. Uheldigvis kommer ikke Elfenbenfeen, så Lazlo og Clam kler seg ut som Elfenbenfeen. Raj blir så glad, at han prøver å få ut den andre støttanna. Når han klarer det, må Lazlo og Clam gjøre det samme som tidligere. Raj blir enda gladere, og prøver å ta noen andres støttenner. Raj prøver seg på Harrold, men heldigvis kommer Lazlo og Clam, og sier til Raj at de klede seg ut som Elfenbenfeen.
«Ekornspeider Slinkman» «Squirrel Scout Slinkman» Jane Doe skal reise bort en stund, så Slinkman må overta som ekornspeiderleder.
36 21. februar 2007 «Ferieforviklinger» «Bear-l-y a Vacation» Når Lazlo finner ut at søster Leslie aldri har hat en ferie, tar han søster Leslie, Raj og Clam med på en ferie.
«Radio Edward» «Radio Free Edward»
37 22. februar 2007 «Valentines dag» «Valentine Day» Hoo Haa tror en av bønnespeiderne har gitt Patzy et valentineskort. Han tester dem alle, men finner ham ikke. Til slutt tester han dem i en boksekamp mot Patzy. Lazlo vet at det var til ham, så han prøver å få Patzy til å slå ham. Til slutt sier Patzy at det var til Hoo Haa.
«A Job Well Dung»
38 23. februar 2007 «Bønne treet» «The Bean Tree» Lumpus blir pensjonist, så noen av de andre speiderne må bli speiderleder. Til slutt blir det Lazlo som blir speiderleder.
«Å ta vare på Gretchen» «Taking Care of Gretchen»
39 24. februar 2007 «Scoop of the Century»
«Reisne Edward» «Boxing Edward» Edward prøver å poste seg ut av leieren, og han ender opp med å ta meg seg alle speiderne ut en mil fra leireren.

Sesong 4: 2007[rediger | rediger kilde]

Sesong 5: 2008[rediger | rediger kilde]