Hopp til innhold

Kid vs. Kat

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kid vs. Kat er en kanadisk animert eventyr- og komiserie som gikk på YTV fra 2008 til 2011. Serien handlet om en 10 år gammel gutt som hele tiden var i stridigheter med søsterens katt som i virkeligheten var et kybernetisk vesen fra en annen planet. Serien ble utviklet og produsert av Studio B Productions, Decode Entertainment og Disney XD Europe[1]. Den er skapt og regissert av Rob Boutilier.

Handling[rediger | rediger kilde]

Serien omhandler den 10 år gamle gutten Cooper «Coop» Burtonburger som lever ganske så enkelt og ordinært liv med sin far og sin noe slitsomme lillesøster Millie. Dette vanlige livet ble mindre vanlig når den mystiske utenomjordiske katten «Herr Katt» flytter inn. Katten blir øyensteinen til Coops lillesøster, men denne katten er ikke som andre katter. Den forsøker å gjøre alt for å gjøre kål på Coop. Hverken Millie eller faren tror på Coop at katten ikke bare er en vanlig katt. Det blir en kamp mellom gutten og katten fra verdensrommet.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Bynum, Aaron H.: «'Kid vs. Kat' TV Animation Moves into Production» Arkivert 21. februar 2009 hos Wayback Machine., Animation Insider, 19. februar 2007

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata