Kategoridiskusjon:Mat og drikke etter område

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hierarkisk orden[rediger kilde]

Jeg ser at de ulike landene både kan ha en kategori for «mat» og en kategori for «mat og drikke». Dette er høyst forvirrende. Her bør det komme en standardisering. Jeg foreslår at «mat» avvikles til fordel for «mat og drikke» - slik engelsk har gjort med sitt «cuisine».Mahlum 20. jul 2006 kl.08:54 (UTC)

Jeg har nå lagt kategoriene Kategori:Mat etter område og Kategori:Drikke etter område under Kategori:Mat og drikke etter område. Dette bør skape den nødvendige konsekventhet i kategoriseringen. __meco 27. aug 2006 kl. 09:17 (UTC)
Nå er dette blitt tilbakestilt uten kommentar av en administrator. Dette syns jeg er rart fordi jeg mener den endringen som ble foretatt burde være svært ukontroversiell. Jeg avventer andres innspill på organiseringen av disse tre kategoriene. __meco 1. sep 2006 kl. 19:33 (UTC)

Teknisk feil?[rediger kilde]

Det er naturlig at Kategori:Mat etter område og Kategori:Drikke etter område kommer foran i kategorioversikten, men selv om samme metode er brukt for å oppnå dette er det kun den ene av disse som havner på tiltenkt plass. __meco 27. aug 2006 kl. 09:17 (UTC)

Jeg tror nok ikke du prøvde hardt nok;) Det er iallefall fixa nu. OPus- (mld, film) 27. sep 2006 kl. 11:11 (UTC)