Hopp til innhold

Kategori:CS1-vedlikehold: Ukjent språk

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en sporingskategori for kildemaler som bruker |språk= med en verdi som ikke gjenkjennes av MediaWiki. MediaWiki gjenkjenner alle ISO 639-1-koder og en del ISO 639-2-kider samt alle offisielle navn på språk knytta til disse kodene.

Merk at MediaWiki er sensitiv på aksenter. Og at programvaren ikke gjenkjenner ISO 639-2-koder hvis det finnes en ISO 639-1-kode for et gitt språk. For ISO 639-2-språk med flere offisielle navn gjenkjenner MediaWiki kun ett. MediaWiki gjenkjenner ikke dialekter og tegnsett (f.eks. Forenklet kinesisk (et tegnsett), Britisk engelsk (en dialekt)).

For flere språk, bruk en kommaseparert liste, f.eks. |språk=tysk, fransk, ikke |språk=tysk og fransk.


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.