Jorge García

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Jorge García
Jorge Garcia by Gage Skidmore 2.jpg
Født28. april 1973 (44 år)
Omaha
Utdannet ved University of California
Beskjeftigelse Skuespiller, blogger, fjernsynsskuespiller, komiker
NasjonalitetChile, USA
Utmerkelser Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series

Jorge García (født 28. april 1973) er en latin-amerikansk skuespiller og komiker. Han kom først fram i rampelyset med rollen som Hector Lopez på Becker, men er nok mest kjent for sin nåværende rolle som Hugo Reyes på den amerikanske dramaserien Lost. Jorge García er også utøvende stand up-komiker.

Jorge García ble født i Omaha i Nebraska. Hans far var fra Chile og hans mor fra Cuba. Han vokste opp i Sør-California og gikk på San Clemente High School.

García var den første skuespilleren som fikk en rolle på Lost. Produsentene av serien så García på Curb Your Enthusiasm kvelden før rolleutfyllingen begynte og lagde rollen Hugo Reyes spesielt for ham. García gikk glipp av bryllupet til søsteren fordi han var opptatt med innspilling av scener til LostHawaii.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

skuespillerstubbDenne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.
LoststubbDenne Lostrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.