Jonathan Bornstein

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Jonathan Bornstein
WikiBornsteinJUL2010.jpg
Jonathan Bornstein i 2010.
Født7. november 1984 (36 år)
Torrance, California, USA
Beskjeftigelse FotballspillerRediger på Wikidata
Utdannet ved California State Polytechnic University, PomonaRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Høyde175 cm
PosisjonVenstreback, midtbane
Klubbinformasjon
Spiller forChivas USA
Draktnr.13
Ungdomsklubb
År
2004–2005
Klubber
UCLA Bruins
Klubber*
År Klubber Kamper (mål)
2006–​ Chivas USA 110 (9)
Landslag
År
2007–
Lag
USA
Kamper (mål)
29 (2)

* Antall seriekamper og -mål
er sist oppdatert 27. mai 2010.

Jonathan Bornstein (født 7. november 1984 i Torrance i California) er en amerikansk fotballspiller som spiller for fotballklubben Chivas USA i det amerikanske Major League Soccer og for det amerikanske landslaget.

Bornstein var student ved Los Alamitos High School der han spilte fotball iløpet av alle sine 4 år der. I tillegg til å være en fremragende fotballspiller, utmerket Bornstein seg på det akademiske nivået mens han gikk ved skolen. I 2008 pådro han seg en alvorlig kne-skade som varte hele denne vårsesongen.

Sommeren 2008, gikk det flere rykter rundt i fotballverdenen om at den israelske klubben Maccabi Tel-Aviv visstnok interessert i Bornstein. Flere nyhetsartikler hevdet ofte at Bornstein var blitt tilbudt en overgangssum på hele 750 000 amerikanske dollar, men Bornstein skal ikke ha vært interessert da han fryktet at et slikt tiltak kunne koste ham hans plass på det amerikanske landslaget.

Bornstein kommer fra en blandede jødiske og meksikanske forfedre. Bornstein skal ifølge ryktene være veldig overtroisk. Og før en viktig kamp må han sette på seg sin venstre fotballsko først, før han kan ta på sin høyre fotballsko.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]