Institutt for sosiologi og statsvitenskap

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Institutt for sosiologi og statsvitenskap er fra 1. januar 2017 et institutt under Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Instituttet tilbyr utdanning på bachelor-, master- og PhD-nivå.

Som en følge av fusjonen mellom NTNU, Høgskolen i Gjøvik (nå: NTNU i Gjøvik), Høgskolen i Sør-Trøndelag og Høgskolen i Ålesund (nå: NTNU i Ålesund) blir det til dels store endringer i institutt- og fakultetsstrukturen ved NTNU. Før 2017 lå instituttet under daværende Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse. Dette fakultetet eksisterer ikke lenger etter 1. januar 2017. Virksomheten ved fakultetet videreføres under de nyopprettede fakultetene.

Fusjonen trådte i kraft 1. januar 2016, men aktiviteten ved de ulike enhetene fortsetter med små endringer i 2016, samtidig som det blir arbeidet på ulike områder med planer for studier, faglig og administrativ organisering, og kvalitetssikring på alle områder, slik at alt er klart til januar 2017.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]