Ian D'Sa

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Ian D'Sa
Ian D'Sa.jpg
Født30. oktober 1975 (42 år)
London
Beskjeftigelse Gitarist
Nasjonalitet Canada
Sjangerpost-hardcore
Instrumentgitar
PlateselskapAtlantic Records
Nettstedhttp://www.billytalent.com

Ian D'Sa (født 30. oktober 1976) er gitarist i alternativ rock/rockebandet Billy Talent. Han har vært med siden bandet startet som Pezz i 1993. D'Sa har frem til nå spilt gitar på 4 plater; Watoosh!, Billy Talent, Billy Talent II og Billy Talent III, hvor han stiller med mesteparten av bakgrunnsvokalen på de tre sistnevnte. I tillegg har han deltatt i å lage albumgrafikken på Billy Talent II. Ian D'Sa er blant de fleste mer kjent for sin spesielle frisyre, men i Canada er han en av de dyktigste gitarister i scenen som blant annet bekreftes av hans deltagelse som eneste gitarist i kandadiske musikeres veldedighetssang for Afrika hvor han tar med seg den spesielle gitartonen fra Billy Talent.

D'Sa er av indisk (Goa) opphav, men er født i England. Han har bodd i Ontario siden han var liten. Ian har ikke bare vært med i Billy Talent, før han sluttet seg til Billy Talent-gjengen spilte han i et band som het Soluble Fish. Mens han spilte i Billy Talent, gikk Ian på Sheridan College hvor han studerte dataanimasjon. D'Sa har også jobbet med animasjon for Angela Anaconda.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)