Harestad skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Harestad skole
Harestad skole.jpg
KommuneRandaberg
Beliggenhet

Harestad skole
58°59′59″N 5°37′23″Ø

Harestad skole er en kombinert barne- og ungdomsskole i Randaberg kommune med ca. 700 elever. Den er en sammenslåing av gamle Harestad barneskole og Randaberg ungdomsskole. Skolen er delt inn i fem avdelinger, 1.-4. trinn, 5.-7. trinn, 8.-10. trinn, ATO og SFO.

Skolefritidsordningen har to avdelinger - 1. trinn og 2.-4. trinn. Det er vanligvis rundt 150 elever som benytter seg av tilbudet. Skolen har i tillegg en ATO-avdeling (alternativ tilpasset opplæring) for Randaberg kommune. Det er i år 6 elever som går på denne avdelingen.

Til sammen har skolen ca. 86 årsverk fordelt på rundt 100 ansatte. De fleste er tilsatt i undervisningsstillinger, men skolen har også miljøteraputer, assistenter, bibliotekar, IKT-ansvarlig og kontorsekretær.

Høsten 2005 begynte Tor Anfinsen som rektor ved Harestad skole. Han tok over etter Liv Alma Arnevik som i et år hadde vikariert for Jenny Elisabeth Nilssen, som hadde fått jobb i kommunen som den gang skolefaglig ansvarlig. Januar 2010 tok Petter Hagen over som rektor ved skolen, mens Tor Anfinsen gikk over i en midlertidig stilling hos skolesjefen i kommunen. I tillegg til rektor Petter Hagen har skolen undervisningsinspektørene Åge Vårdal, Sissel Gilje og Kirsten Elin Bergsvik.

Kommunen planlegger å bygge en ny Harestad skole.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Ny Harestad skole» (norsk). Randaberg kommune. Arkivert fra originalen 30. januar 2016. Besøkt 30. januar 2016. 


StubbDenne artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.