Gaute Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gaute Larsen
Født24. des. 1961Rediger på Wikidata (62 år)
Sandnes
BeskjeftigelseFotballspiller Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge

Gaute Larsen (født 24. desember 1961) er en norsk fotballtrener fra Sandnes. Den 11. september 2012 overtok han som trener i Bryne FK etter Tommy Bergersen.

Larsen markerte seg først med å lede Ullern, som han tidligere hadde spilt for, opp i 1. divisjon før han ble hentet som hjelpetrener til Stabæk. Etter at Anders Linderoth trakk seg i 2001, overtok han hovedansvaret. Han ble imidlertid sparket høsten 2004, og uttalte på pressekonferansen at "jeg er skuffet, og jeg aksepterer det ikke, men jeg skjønner tankegangen". Før sesongen 2005 ble han hentet som hjelpetrener til Odd Grenland. Sesongen 2007 hadde han sammen med Arne Sandstø et delt hovedtreneransvar for klubben.

Etter cup-nederlaget mot Haugesund ble Sandstø og Larsen 28. september løst fra sine kontrakter, og erstattet med Ove Flindt-Bjerg som trener for Odd. 25. oktober signerte han en 3-årig kontrakt med 2.-divisjonslaget Asker Fotball. Da det ble klart at Asker ikke kunne rykke opp eller ned i årets sesong, dro Gaute Larsen til Bryne for å overta som hovedtrener i jærklubben. Han har kontrakt med Bryne de to neste sesongene.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]