Fanget (TV-dokumentar)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Trapped
Generell informasjon
Sjanger Dokumentar
Nasjonalitet USA USA
Canada Canada
Sesonger 1
Episoder (fremdeles i produksjon)
Lengde 45-50 minutter min. (per episode)
Språk Engelsk
Bak kamera
Skapere National Geographic
Sending

Fanget (originaltittel Trapped) er en dokumentarserie fra National Geographic Channel, startet i 2007. Den handler om bemerkelsesverdige hendelser der mennesker blir satt på prøvelser som flyulykker, bilulykker, båthavarier, snøskred, jordskjelv, og om hvordan de overlever dette helt til redningen ankommer, eller i andre tilfeller hvordan de redder seg selv.

Episoder[rediger | rediger kilde]

I live i Andesfjellene

Handler om en tragisk flyulykke, der et fly med 45 mennesker, deriblant et rugby-lag, Stella Maris Colleges Old Christians rugby union team fra Montevideo i Uruguay krasjlander på en isbre i Andesfjellene underveis til en kamp i Santiago i Chile.

Tolv omkommer under havariet, og ytterligere 17 mens de venter på hjelp. De gjenværende 13 blir berget mer enn to måneder etter havariet.

Osaka-toget sporer av

Et lokaltog på vei til Osaka sporer av i en kurve. Det holder høyere fart enn tillatt for strekningen. De to første vogner havner inn i en boligblokk. 107 omkommer; 555 blir skadet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • National Geographic Channel Norge: FANGET
fjernsynstubbDenne fjernsynrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.