Efren Arroyo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Efren Arroyo
Født18. juni 1953Rediger på Wikidata
San Juan
Død2. sep. 2021[1]Rediger på Wikidata (68 år)
San Juan
BeskjeftigelseSkribent, journalist, skuespiller Rediger på Wikidata
NasjonalitetPuerto Rico

Angel Efren Arroyo (født 18. juni 1953 i San Juan i Puerto Rico, død 2. september 2021) var en puertoticansk journalist og radio- og TV-nyhetsoppleser.

Han var kjent som gravejournalist for Televicentro de Puerto Ricos nyhetsprogram Noticentro 4, hvor han arbeidet i til sammen 32 år. Arroyo jobbet også ved Telemundo Telenoticias en Accion og var reporter for avisen El Reportero.[2] Arroyo jobbet som TV-journalist i totalt 40 år.

Arroyo ble født i Santurce i San Juan, og var bosatt i Río Piedras. Arroyo studerte i en kortere periode skuespill, tok dramaklasser ved University of Puerto Ricos Rio Piedras-campus, under veiledning av den kjente skuespiller, regissør, forfatter og skuespillerlærer Dean Zayas. Han var del av en skuespillertrupp som deltok i forskjellige internasjonale skuespillerkonkurranser.[3] I 1978 ble han i en alder av 25 år ansatt av WKAQ-AM for å arbeide ved deres radionyhetsavdeling før han gikk videre til Televicentro Puerto Ricos (den gang kjent som WAPA-TV) TV-nyhetsshow, Noticentro 4.

Efren Arroyo, som ikke var vaksinert mot covid-19, følte seg uvel i to uker før han døde 2. september 2021. En obduksjon viste at han hadde dødd av viruset.[4]

Referanser[rediger | rediger kilde]