Diskusjon:Yrkesskole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tips til å undersøke videre, finn den NOUen som beskriver den historiske utviklingen og kanskje hele artikkelen kommer på plass?. Så langt har jeg funnet NOU 1999: 33 Nyttige lærepenger Kapittel 3 se [1]] her ser ut til å ha en hel del historikk som kan være nyttig. En annen NOU har liste over alle skolelovene [[2]] hva de heter og når de ble vedtatt (men mesteparten av omtalene er om lærernes arbeidsrettslige stilling. Listen over skolelovene har rett navn på loven og rett årstall.

Jeg har forsøkt å lete etter forarbeidene (NOU og Ot.prp. til videregåendeskolelova som kom på 70-tallet, i NOUen bør det være beskrivelse av alle skoleslagene som ble erstattet av den nye loven, men det kan se ut som om så gamle offentlige utredninger ikke lå elektronisk hos regjeringen.no. Hvis noen er interessert kan jeg forsøke å finne dem på lovdata, jeg tror det ligger eldre forarbeider der.. I disse lenkene har jeg navn på lovene og kan jeg finne dem så kan jeg ofte også finne forarbeider. Er artikkelforfatteren interessert i at jeg leiter mer? Stallo (diskusjon) 18. des 2012 kl. 00:09 (CET)

Gjerne; hvis du selv er interessert, så kjør på! Jeg skal ikke ha noe eierskap til dette, poenget er at det blir en god og opplysende artikkel. Hebue (diskusjon) 18. des 2012 kl. 01:15 (CET)

Norgesfokus[rediger kilde]

Artikkelen handler bare om Norge. Den skulle kunne bytte navn til Yrkesskole i Norge (eller lignende) og ha en oversettelse av en:Vocational school under dette navnet. Hubba (diskusjon) 3. jul. 2014 kl. 00:44 (CEST)[svar]