Diskusjon:William Copeland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det ville vært fint om vi kunne legge til et bilde av ham. Det finnes ett på nettet, men jeg er ikke sikker på hva slags opphavsrett som gjelder for så gamle bilder. Mycomp 12. jan 2009 kl. 08:16 (CET)

Har du en lenke til dette bildet? Flums 12. jan 2009 kl. 08:17 (CET)

Copelands reiser - og kilder til disse[rediger kilde]

Jeg har begynt på en bok om William Copeland på norsk. Når det gjelder facts om mannen, er det sannelig tungt å hoste opp vesentlige ting som ikke står her. Men jobber med saken. Det som står her, er i stor grad sammenfallende med det jeg kommer over ellers. Så er det to punkter som gjelder reisingen hans:

«I 1872 reiste han hjem til Norge for å finne seg en brud. Han giftet seg med femten år gamle Anne Kristine Olsen fra Lillesand, og de reiste tilbake til Japan, men hun døde der noen få år etter, i 1879. Under denne reisen studerte han også nye bryggemetoder i England og på kontinentet. [2]»

Studiet av nye bryggemetoder i England og på kontinentet har jeg problemer med å finne noe om andre steder, særlig i og med at siden (2) det vises til, ikke vises lenger. Jeg tror faktisk jeg har sett den selv en gang, men tok ikke vare på den. Er det noen som har ordlyden på denne, riktig kontakt i Mitsubishi, eller andre kilder til reiser I Europa rundt 1879? (De jeg var i kontakt med hos Kirin, var ikke kjent med reisene.)

Det siste (Kirin) gjelder også USA-reisen etter 1884: «Han reiste da tilbake til USA.» Er det noen som vet mer om dette? Og kilden til det som står?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sangfisk (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen William Copeland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 19:23 (CEST)[svar]