Diskusjon:Wicca/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Redigering[rediger kilde]

Har språkvasket en del her, fjernet noen deler som var vel poetiske for et leksikon og prøvd å få fram essensen av det som er skrevet med "tørrere" språk. (Mer fiksing kan nok trenges.) Fjernet myten om at vi bare bruker 10 % av hjernekapasiteten vår (http://www.snopes.com/science/stats/10percent.asp).

Litt usikker på en endring jeg gjorde under overskriften "Hekser". Det sto at "Kapasiteten til en vanlig person er heller viktig". Tolket det slik at det hadde forsvunnet en "ikke" inni der, det stemte bedre med setningen før.

Er det virkelig vanlig å ha coven i intetkjønn? Og har vi ikke det norske ordet (hekse)sirkel for dette? Blir ikke det det samme? Det er selvsagt wiccaterminologi som teller her, ikke generell terminologi, og skal man tro denne artkkelen har de en forkjærlighet for engelske ord, så jeg lot det stå, endret bare et engelsk flertall.

Som et tips til de som evet. skal jobbe videre med denne artikkelen: i norsk er vi grådige med store forbokstaver. :) Lot noen tilfeller av Gud og Gudinne stå, men mener de er brukt generelt, ikke som egennavn, i og med at guden og gudinnen har andre navn. (På norsk kalles den kristne guden oftest bare Gud, og sjelden ved navn som Jahve, så der har Gud blitt et egennavn.) Tales 27. jul 2009 kl. 16:11 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Wicca. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 18:38 (CEST)[svar]