Diskusjon:Vietnamesere i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Figur[rediger kilde]

Jeg fjernet figuren som beskrev innvandrere etter etniske røtter. For det første dekket den over infoboksen 'vietnamesere i norge'. for det andre synes jeg ikke den hører helt hjemme her, men kanskje i en egen side som beskriver innvandrerbefolkningen i norge generellt. Tridungvo 20. apr 2007 kl. 00:58 (CEST)

Antall personer i de største innvandrergruppene i Norge i 2006.[1]


Her er figuren det dreier seg om. Jeg synes absolutt den hører hjemme her, men kan godt plasseres et annet sted så den ikke kolliderer med infoboksen. --Mollerup 20. apr 2007 kl. 06:28 (CEST)
Jeg er litt enig med dere begge. Det er fint at figuren er laget, men jeg tror nok egentlig at den gjør mer nytte for seg når artikkelsuiten om etniske grupper i Norge er bedre bygget ut. Da kan den enten stå i "hovedartikkelen", eller stå i alle artiklene og være en del av en internlenking. Foreløpig kan den vel stå her, på vent!? Mvh --MHaugen 20. apr 2007 kl. 09:42 (CEST)
Det som figuren viser, og som ikke kommer fram i teksten i artikkelen er hvor stor den vietnamesiske gruppen er i forhold til de andre gruppene utover at den er nummer tre, og at det også er vestlige innvandrergrupper som er av samme størrelsesorden. Men jeg er enig i at den passer best i en hovedartikkel. --Mollerup 20. apr 2007 kl. 10:48 (CEST)

Referanser[rediger kilde]

Hva er dette for en underlig praksis? I referansene står dette: Aftenposten, 20 Juni, 2006. Retrieved on 2007-03-23.

Hva er poenget med å fortelle på engelsk når man tittet på en lenke? Og hva i all verden er poenget med å lenke til en engelsk dato-tradisjon?? --Finn Bjørklid 20. apr 2007 kl. 09:48 (CEST)

Ja dette er underlig. Bør også bruke Mal:Kilde www i steden for Mal:cite web. --Mollerup 20. apr 2007 kl. 11:10 (CEST)

'date retrieved' delen er nå fjernet. for de nysgjerrige kan det nevnes at jeg skrev artikkelen først på engelsk, og det var det formatet en redaktør på den engelske wikipediaen anbefalte. nå funket den altså ikke på det norske wikipediaet, så jeg har som sagt fjernet det. legger til at de som vil formatere ting korrekt er velkommen til å gjøre det.Tridungvo 22. apr 2007 kl. 01:06 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vietnamesere i Norge. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jul. 2017 kl. 09:54 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vietnamesere i Norge. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 14:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Vietnamesere i Norge. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2017 kl. 17:40 (CEST)

  1. ^ Siteringsfeil: Ugyldig <ref>-tagg; ingen tekst ble oppgitt for referansen ved navn SSB