Diskusjon:Tysklands historie (1814–1871)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Tidligere anbefalt artikkel Tysklands historie (1814–1871) var en utmerket artikkel, noe som betyr at den tidligere ble ansett som spesielt lesverdig, til inspirasjon for andre tekster og noe av det beste Wikipedia kunne by på. Artikkelen holder imidlertid ikke lenger den standard som forventes av slikt innhold. Se denne diskusjonen for en begrunnelse av artikkelens nedgradering.

Innledning[rediger kilde]

Denne artikkelen burde få en ordentlig innledning. Noen som kan ordne det? Den trenger også litteraturhenvisninger. Jon Harald Søby 14. jan 2007 kl. 19:50 (CET)

Jeg har prøvd på en innledning. --PaulVIF 1. okt 2007 kl. 20:42 (CEST)

Denne artikkelen ble oversatt til dansk, og var oppe til AA-vurdering der ([1]). Det ble det også påpekt at artikkelen bør få kilder. Litt synd at man ikke var så nøye med det på no.wiki sommeren 2005 da jeg skrev den. Så vidt jeg husker baserte jeg meg i stor grad på Grimberg. --Kjetil r 8. okt 2007 kl. 21:06 (CEST)

Noen litteraturhenvisninger hadde gjort seg (selv om det er et problem at utvalget er veldig stort, bare se på den tyske litteraturlisten som fyller nesten en side). Referanser kan jeg ikke se er nødvendig, dette er jo alment kjent stoff og av oppsummerende natur, og jeg kan ikke se at noen bestrider noen av opplysningene. Kph 8. okt 2007 kl. 21:11 (CEST)

Fjerning av iw-lenking[rediger kilde]

Tok vekk iwlenke til fransk artikkel, som gikk til det tyske forbund (med korrekt iw-lenking), og iw til portugisisk, som gikk til Bundesliga. Beklager forvirrende redigeringsforklaring, det skyldes at jeg trodde det var skjedd en lagring uten at iw-lenkene var fjernet. Kaitil (diskusjon) 9. jul. 2014 kl. 21:13 (CEST)[svar]

Evt nedgradering[rediger kilde]

UA-vedlikehold: Ingen refranser, litteratur eller eksterne lenker. --M O Haugen (diskusjon) 6. sep. 2015 kl. 20:04 (CEST)[svar]