Diskusjon:Tysklands flagg

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Tysklands flagg er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Tysklands flagg har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 40, 2008.

DDR flagg er ikke forbudt[rediger kilde]

Flaggen er ikke forbudt. Man kan viser DDR-flaggen. Det er ikke (strafbar), men naturligvis vil ingen gjör det. Men hvis man viser hakekors og rikskrigsflag da kan man bli tatt i fengsel (...) Tiontai 4. des 2004 kl.10:26 (UTC)

Som det fremgår av teksten har det vært tilfelle med DDRs flagg. Forbudet mot dette flagget ble avskaffet samme år som Willy Brandt kom til makten. Forbudet mot offentlig bruk av det tidligere rikskrigsflagget gjelder heller ikke i hele Tyskland, men bare i noen delstater. Wolfram 4. des 2004 kl.13:44 (UTC)

Aha, forstaa naa. Det var tidligere. Ok. Tiontai 5. des 2004 kl.11:45 (UTC)


To ting slo meg:

  • DDRs flagg var også et av Tysklands flagg, og bør ikke bare omtales i teksten, men også vises.
  • Er ikke hakekors mye mer vanlig på norsk enn svastika?

Hanno 15. feb 2006 kl.22:11 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tysklands flagg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 21:40 (CEST)