Diskusjon:Trinidad og Tobago/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg hoster en web-site om Trinidad og Tobago.[rediger kilde]

Dette er restene av et reisebyrå som jeg tidligere var med å starte opp på Trinidad. Dette reisebyrået er nå nedlagt, og det eneste som er igjen er sidene. Web sidene er et ikke komersielt prosjekt og er helt frie for reklame.

Jeg eier ikke rettighetene til artikkelene, men de må mer en gjerne linkes til hvis det skulle være av interesse.

Her er linken til den norskspråkelige delen: http://www.trinidad-tobago.net/Default.aspx?LanguageId=1


Jeg liker ikke at øya "ligger i " Søramerika, så jeg retter det samt legger inn litt tilfeldig kunnskap fra sjømannslivet.Bjørn som tegner 13. aug 2006 kl. 19:12 (UTC) Aluminium og Alum(i ?)nia er to fprskjellige. Det første er metallet det andre er oksyd.Pulverform, hvitt og tas inn og ut som bulklast.Bjørn som tegner 18. okt 2006 kl. 12:26 (UTC)

Korrekt er Alumina [1]

Beklager feilretting! Man lærer så lenge man har lever :-). Ståle 26. okt 2006 kl. 09:39 (UTC)
Måtte bare lese mer om saken. Ifølge engelsk Wikipedia (og Bokmålsordboka) er alumina et synonym for aluminiumoksid Al2O3.

Ståle 26. okt 2006 kl. 09:44 (UTC)

For meg som messegutt var stoffet lett, hvitt og føyk inn overalt. Meget effektivt som skurepulver. Bauxitt var mursteinsfarget og litt tyngre, men også det kom inn i lugarene. Avslørende for den som hadde bakstørn når der lå mye igjen i krokene.Bjørn som tegner 26. okt 2006 kl. 12:01 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 11 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trinidad og Tobago. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 17:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trinidad og Tobago. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. okt. 2017 kl. 11:31 (CEST)[svar]