Diskusjon:Totaktsmotor

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei

Har "trimma" artikkelen litt. Tenke i utgangspunktet bare å forandre en liten del, men fant så mye vås og dårlig språk at hele artikkelen etterhvert ble forandret. Så ut som om tidligere artikkelforfatter(e) hadde røyka sokka sine og brukt knallertmotoren som bong.

Beklager at sida er lagret så mange ganger framfor at jeg heller brukte forhåndsvisning, dette kommer av at jeg har en ustabil forbindelse og mista en hel del informasjon ved et tilfelle, som jeg måtte skrive inn på nytt. Dette er altså gjort for å slippe å skrive så mye hvis forbindelsen skulle falle ut. Det står da bare "siden kan ikke vises" og den siste forandringen forsvinner.

Jeg vet ikke om artikkelen oppfyller Wikipedias kvalitetskrav nå, men jeg har i alle fall gjort mitt beste forsøk. Får jeg karakter? ;)

--88.84.36.158 3. feb 2012 kl. 06:55 (CET)

PS. Jeg lurer også på om det skulle vært opprettet et eget avsnitt med historie om utvikling, og beskrivelse av eldre typer. Leste også artikkelen på Nynorsk, og kunne tenke meg å ta med flere elementer fra den. --88.84.36.158 3. feb 2012 kl. 08:55 (CET


Artikkelen har blitt bedre, så du skal absolutt få ståkarakter fra meg, men det er fortsatt en del formatering/wikifisering å gjøre. Se Wikipedia:Utmerkede artikler for noen artikler som virkelig ser bra ut - de gir en pekepinn på hva man kan strekke seg etter. Konkret anbefaler jeg å få inn noen flere overskrifter, noen bilder fra Wikimedia Commons, og høyere tetthet av internlenker til nøkkelbegreper som f.eks. «stempelet», «bensin» osv. I tillegg vil jeg anbefale deg å lage en brukerkonto, se Wikipedia:Hvorfor registrere seg for en oversikt over hvilke fordeler dette har for deg (og andre som skal forholde seg til deg på wikien). - Soulkeeper 3. feb 2012 kl. 09:51 (CET)

Jeg forandret artikkelen litt akkurat nå, og snublet faktisk borti en tedigeringskollisjon da jeg skulle legge inn forandret PS. :) Det skal bli mer etterhvert, blant annet har jeg en venn som vet mye om skipsdiesler. Synes fortsatt at avsnitt om trimming er uforholdsmessig langt, men gidder ikke å skrive mer akkurat nå. Er utslitt ;) Forøvrig har/hadde jeg konto, men vil gjerne forandre nick eller opprette ny konto da det er mitt eget navn som står der. Skulle bare opprette konto i all hast og så ble nicket stående. Fortell meg gjerne hva som må gjøres for å få forandret på dette. --88.84.36.158 3. feb 2012 kl. 10:03 (CET)

(Dette blir på siden av totaktsmotor, men allikevel) På Wikipedia:Endring_av_brukernavn/Ønskede_endringer kan du legge inn en ønsket endring, så skal nok det ordnes (kanskje av meg). Legg merke til der det står SUL i den teksten som genereres. Ny der bør ikke vise noen eksisterende navn på det navnet du velger. Haros 3. feb 2012 kl. 11:11 (CET)
En ting som hadde vært fint å få inn i disse artiklene, er noe kildestoff. Det behøver ikke nødvendigvis være lagt inn som fotnoter, men fint om en fagbok, skikkelig website, etc. ble nevnt. Haros 3. feb 2012 kl. 11:11 (CET)

Jeg lurer på hva som mangler nå i denne artikkelen for å få ryddet skikkelig opp i den? Som man ser har jeg satt inn en del linker til sider som ikke eksisterer, noen av disse er tema jeg synes det bør finnes en artikkel for, mens andre er kuriositeter. Bør de røde linkene fjernes mens jeg jobber med å opprette de aktuelle sidene? --Rolling Phantom 5. feb 2012 kl. 23:25 (CET)