Diskusjon:Tom Berre

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Avsnittet om Svarta Bjørn-monumentet[rediger kilde]

Jeg oppdaget i dag at både nettsiden Ofotingen og nettstedet til foreningen Rallarklubben i mars 2016 har publisert nyhetsoppslag som inneholder ordrett avskrift av tekst fra denne Wikipediaartikkelen (og samme tekst finnes også i Wikipediaartikkelen Svarta Bjørn.

Og avsnittet som er kopiert fra Wikipedia er slik:

"Svarta Bjørn-monumentet står i Jernbaneparken i Narvik. Statuen er laget av Tom Berre og ble avduket 16. mars 1986 av Wenche Thon, den første som ble kåret til Svarta Bjørn under vinterfestuka. Rallarklubben i Narvik tok initiativet og samlet inn penger til å få reist monumentet."

Jeg gjetter på at Ofotposten har fått teksten i en pressemelding fra Rallarklubben, jfr. også at Ofotposten har forvansket overskriften til "Beslaglegging" i stedet for "Beslegging". Uansett er det Wikipedia-artikkelen som er originalteksten, og ikke omvendt (men jeg ser ikke bort fra at sitatet egentlig stammer fra Tom Berre selv, og/eller Rallarklubben selv). Annelingua (diskusjon) 3. des. 2017 kl. 20:08 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tom Berre. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mai 2021 kl. 06:09 (CEST)