Diskusjon:Tiglat-Pileser III

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tiglat-Pileser III. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 12:25 (CEST)[svar]

Fire døde lenker på rappen?[rediger kilde]

Fire lenker (alle til Nettbibelen) oppgis som døde. I så fall bør de jo ikke settes inn.

Men som så mange andre lenker som oppgis som «død lenke» - er lenkene helt som de skal: https://bibel.no/nettbibelen?query=8j1V5Xwaqqd279VOilez1L6xgCkdqMyD6q9GKBOj0S4foXxz9+OjiKvKqFTwer4A.

Dessverre er det en eller annen som føler seg kallet til å pakke en helt grei lenke inn i et virvar av meningsløse tegn - pluss en feilaktig opplysning om at dette er «død lenke». Dette er en helt meningsløs praksis som det må bli slutt på, for det tar en god del tid å rydde opp i. --Nordfra (diskusjon) 25. okt. 2021 kl. 15:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tiglat-Pileser III. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. jan. 2022 kl. 11:00 (CET)[svar]