Diskusjon:Tiberius

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg er uenig i denne omdirigeringssiden. Keiseren Tiberius er assosiert med keiseren TIberius, da kan like gjerne Tiberius blir redirectet rett til siden om keiseren. De to andre som er opplistet på denne siden er ikke assosiert med navnet. De aller fleste, og mest kjente romerske keiserne er benevnt medkun ett navn, noe som også gjelder i Tiberius' tilfelle. Skal vi gjøre dette til standard, må vi også gjøre det samme med Nero og Claudius. Jeg foreslår at vi heller gjør som i artikkelen om Nero, der 'Nero har flere betydninger' er listet opp helt øverst på siden. -- Marius 27. jun 2007 kl. 16:53 (CEST)

Det ser ut til å være to keisere der, men jeg går ut fra at du snakker om den romerske. Jeg ser at artikkelen om Tiberius Caesar Augustus ligger under et annet navn, og jeg syns personlig at det blir litt uelegant å først omdirigere til en artikkel og deretter igjen lenke til pekersiden, i hvert fall fra et rent teknisk perspektiv. Men hvis den romerske keiseren definitivt er hovedbetydningen, så skal jeg ikke si meg direkte uenig i forslaget ditt heller. - Soulkeeper 27. jun 2007 kl. 17:04 (CEST)
Den romerske keiseren er hovedbetydningen. Alle andre med samme navn er kjent under begge navnene, eller etternavnet, slik som Tiberius Gracchus, som i de aller fleste tilfeller er kjent som Gracchus, eller Gracci sammen med sin bror. -- Marius 28. jun 2007 kl. 03:54 (CEST)