Diskusjon:Thomas Ludescher

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

blåseorkesterledelselinjeordforkortelsesforsøkskommentarer:[rediger kilde]

Under elektrikerutdanningen sin begynte Ludescher også på et studium ved Vorarlberger Landeskonservatorium. Han studerte trompet hos Lothar Hilbrand i Feldkirch og hos Josef Pomber ved Universitet for Musikk og utøvende Kunst i Wien. Han studerte musikkpedagogikk hos Peter Röbke. I 1996 fullførte han med magister artium. Siden 1997 er han leder for blåseorkesterledelselinja ved Vorarlberger Landeskonservatorium. I årene 1999 og 2000 var han gjestedirigent ved Bregenzer Festspiele. I 2003 bestod han dimplomeksamen i blåseorkesterledelse og instrumentering ved musikkhøgskolen i Nürnberg hos Maurice Hamers. Videre studerte han komponering hos Herbert Willi ved konservatoriet i Vorarlberg, og blåseorkesterledelse og instrumentering i mesterklassen ved musikkhøgskolen i Augsburg-Nürnberg. Siden våren 2003 leder han blåseorkesterledelselinja ved Tiroler Landeskonservatorium. Han er regionskapellmester i Vorarlberg og leder Sinfonischen Blasorchester Vorarlberg som han selv stiftet i 1997. Høsten 2004 overtok han en stilling som blåseorkesterledelselærer ved musikkhøgskolen i Nürnberg.

WOW - det var litt av en jobb å skrive det så mange ganger. Selvsaget er det riktig det du skriver, men å variere språket og forkorte de lange ordene må være en stilmessig forbedring. Hornorkester? Orkesterledelse? Uttrykket musikkorps er vel ikke helt eksakt, men hva gjør man ikke for å variere litt. Forsøk! TorSch 6. mar 2010 kl. 19:11 (CET)

Hihi, jeg skal se litt på språket. Foreløpig bare en grovoversettelse fra den tyske artikkelen. Minner meg på at jeg må legge inn iw også! bombadil 6. mar 2010 kl. 19:12 (CET)